Δ. Πειραιά: Αγορά οικοπέδου στα Καμίνια για Βρεφονηπιακό Σταθμό

Την αγορά οικοπέδου στα Καμίνια προκειμένου να ανεγερθεί δημοτικό κτήριο που θα στεγάσει έναν νέο και σύγχρονο Βρεφονηπιακό Σταθμό μεγάλης δυναμικότητας, δρομολόγησε η Δημοτική Αρχή.

Το οικόπεδο βρίσκεται επί των οδών Μουτσοπούλου 84 και Παπαγεωργακοπούλου στα Καμίνια και είναι έκτασης 962 τ.μ. Μετά  την απόκτησή του από τον Δήμο, θα ενταχθεί σε τρέχον πρόγραμμα επιδότησης για την κάλυψη κοινωφελούς χρήσης. Σημειώνεται, πως η αγορά του χώρου εγκρίθηκε  κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά.

 Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε: «Η αγορά του οικοπέδου για τη δημιουργία νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στα Καμίνια είναι μια σημαντική παρέμβαση, την οποία δρομολογήσαμε, προκειμένου να υπάρχει ένας όμορφος χώρος που να πληροί όλες τις προδιαγραφές για τη φιλοξενία των παιδιών στην περιοχή των Καμινίων.

Επιθυμία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο περιβάλλον για τα παιδιά μας, δουλέψαμε σε αυτή την κατεύθυνση  και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα υλοποιηθεί ένα έργο για τα παιδιά της πόλης μας. Στόχος μας είναι στο μέτρο των δυνατοτήτων του Δήμου, να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κι άλλους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, καθώς και να βελτιώσουμε τις υποδομές στους ήδη υπάρχοντες.

Το οφείλουμε στα παιδιά και η  ανταμοιβή μας θα είναι πάντα το χαμόγελό τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποκατάσταση ζημιών από τις πλημμύρες στον Πόρο

Μετά από πολλές καθυστερήσεις λόγω των γραφειοκρατικών διαδικασιών ξεκίνησαν τα έργα για την αποκατάσταση των ζημιών από την μεγάλη πλημμύρα του Δεκέμβρη 2014 στον Πόρο. Ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Χατζηπέρος επισκέφθηκε το νησί του Πόρου και επιθεώρησε τα συγκεκριμένα έργα τα οποία χρηματοδοτούνται από τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής (ίδιοι πόροι). Ο[…]

Περισσότερα »

Κ. Μπακογιάννης: Και επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων

Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον δήμο της Αθήνας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές έκανε απόψε ο νυν περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. Σε ανοιχτή εκδήλωση στον Κεραμεικό, παρουσία εκατοντάδων Αθηναίων, ο κ. Μπακογιάννης παρουσίασε τη «Φωνή Αρχών και Εμπιστοσύνης» για να σταθεί, όπως ο ίδιος ανέφερε στην ομιλία του, «ξανά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *