Δ. Πειραιά: Αγορά οικοπέδου στα Καμίνια για Βρεφονηπιακό Σταθμό

Την αγορά οικοπέδου στα Καμίνια προκειμένου να ανεγερθεί δημοτικό κτήριο που θα στεγάσει έναν νέο και σύγχρονο Βρεφονηπιακό Σταθμό μεγάλης δυναμικότητας, δρομολόγησε η Δημοτική Αρχή.

Το οικόπεδο βρίσκεται επί των οδών Μουτσοπούλου 84 και Παπαγεωργακοπούλου στα Καμίνια και είναι έκτασης 962 τ.μ. Μετά  την απόκτησή του από τον Δήμο, θα ενταχθεί σε τρέχον πρόγραμμα επιδότησης για την κάλυψη κοινωφελούς χρήσης. Σημειώνεται, πως η αγορά του χώρου εγκρίθηκε  κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά.

 Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε: «Η αγορά του οικοπέδου για τη δημιουργία νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στα Καμίνια είναι μια σημαντική παρέμβαση, την οποία δρομολογήσαμε, προκειμένου να υπάρχει ένας όμορφος χώρος που να πληροί όλες τις προδιαγραφές για τη φιλοξενία των παιδιών στην περιοχή των Καμινίων.

Επιθυμία μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο περιβάλλον για τα παιδιά μας, δουλέψαμε σε αυτή την κατεύθυνση  και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα υλοποιηθεί ένα έργο για τα παιδιά της πόλης μας. Στόχος μας είναι στο μέτρο των δυνατοτήτων του Δήμου, να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κι άλλους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, καθώς και να βελτιώσουμε τις υποδομές στους ήδη υπάρχοντες.

Το οφείλουμε στα παιδιά και η  ανταμοιβή μας θα είναι πάντα το χαμόγελό τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Κερατσινίου Δραπετσώνας: εξορμήσεις καθαριότητας

Το Τμήμα Πρασίνου με τη συνδρομή των κατοίκων του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας, πραγματοποιεί εξορμήσεις καθαριότητας κάθε δεύτερο Σάββατο…. Αυτό το Σάββατο θα βρίσκεται στην Δαρδανελίων στην Αμφιάλη (από Δεμερτζή έως Πάφου). Η αρχή γίνεται από Δεμερτζή & Έλλης στις 7.30 το πρωί. Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan[…]

Περισσότερα »

Δ. Κορυδαλλού: Προγράμματα εκμάθησης Η/Υ και Ισπανικών

Ξεκινούν σήμερα 1η Μαρτίου οι εγγραφές στα νέα προγράμματα εκμάθησης Ηλεκτρονικών υπολογιστών και Ισπανικών από το Δημοτικό Κέντρο Επιμόρφωσης Κορυδαλλού. Οι κύκλοι σπουδών στους Η/Υ αναφέρονται στις παρακάτω ενότητες: Επεξεργασία Κειμένου (Word) Λογιστικά Φύλλα (Excel) Βάσεις Δεδομένων ( Access) Παρουσιάσεις (Power Point) Υπηρεσίες Διαδικτύου (Internet-Outlook) σε επίπεδο CORE (bασικό), ADVANCE[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *