Δ. Πειραιά: Eκδήλωση των Βρεφονηπιακών Σταθμών σε συνεργασία με τον Ο.Π.Α.Ν.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, που οργάνωσαν οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου  (Ο.Π.Α.Ν.), στα Βοτσαλάκια, όπου συμμετείχαν εκατοντάδες παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Στην εκδήλωση οι λιλιπούτειοι Πειραιώτες διασκέδασαν με μουσική και θεατρικό παιχνίδι, που συνδυάστηκαν με αθλητικές δραστηριότητες και παραδοσιακά παιχνίδια.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν τα παιδιά να περάσουν ευχάριστες στιγμές, να αθληθούν, να μάθουν να συνεργάζονται και να κοινωνικοποιούνται.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά κα Χαραλαμπία Ζηλάκου,  αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους  στα γήπεδα στην πλαζ Βοτσαλάκια, τόνισε ότι  «για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου σε συνεργασία με τον  Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού  και Νεολαίας διοργάνωσαν και υλοποίησαν  τη σημερινή εκδήλωση για τα παιδιά, συνδυάζοντας άθληση και παιχνίδι». Αξιοποιώντας την υπάρχουσα δομή και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου – επεσήμανε – έμπειροι και καταρτισμένοι εκπαιδευτές, όπως γυμναστές και παιδαγωγοί, με την πολυετή εμπειρία που διαθέτουν ετοίμασαν ένα  πρόγραμμα με αθλητικές και παιδαγωγικές δράσεις.

 

Η κα Ζηλάκου αναφέρθηκε στον στόχο της εκδήλωσης  που είναι  τα παιδιά μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, τις αθλητικές δραστηριότητες και τα παραδοσιακά παιχνίδια να χαρούν και να διασκεδάσουν.

Τέλος, ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα  Αντωνάκου  για την πολύτιμη συνεργασία που είχαν και φέτος, όλους  τους παιδαγωγούς και γυμναστές που συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση  και συγκεκριμένα  τους κ.κ. Στάθη Μπαχά και  Θανάση Τσάλτα,  τις κυρίες Βασιλική Δαμίγου  και Κωνσταντίνα Μόμτζου, τον κ. Δήμο Κυριαζή και την κα Ελένη Μωραΐτη.  Για το θεατρικό  παιχνίδι  ευχαρίστησε  την κα Μαρία Ρεντίφη, καθώς επίσης  και την εταιρεία «Feel the change», που παρείχε τα παραδοσιακά παιχνίδια.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κα Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη  για τη μεγάλη συμμετοχή των παιδιών,  στο κάλεσμα της Διεύθυνσης Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά και του Ο.Π.Α.Ν., για αθλητικές δραστηριότητες στα Βοτσαλάκια. «Είναι η δεύτερη χρονιά που διοργανώνουμε αυτή τη μεγάλη εκδήλωση με πρωταγωνιστές τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών. Είναι πολύ σημαντικό  να προσφέρουμε στιγμές χαράς στους μικρούς μας φίλους,  συνδυάζοντας αθλητικές δραστηριότητες, παιχνίδι και ψυχαγωγία.  Στόχος μας είναι να περάσουμε ένα μήνυμα για τα πολλαπλά οφέλη του αθλητισμού  από μικρή ηλικία και να ενισχύσουμε την κοινωνικοποίηση των παιδιών». Η κα Αντωνάκου, υπογράμμισε επίσης, πως θα πραγματοποιηθούν κι άλλες αθλητικές δράσεις στο μέλλον και ευχαρίστησε την κα Ζηλάκου για την αγαστή συνεργασία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ηλίας Σαλπέας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Αθηναίων: Στον εισαγγελέα οι καταγγελίες για αδιαφανή διαχείριση στο Άσυλο Ανιάτων

Στην εισαγγελία απέστειλε ο δήμος Αθηναίων φάκελο για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών της διοίκησης του Ασύλου Ανιάτων, μετά από καταγγελίες πολιτών και εταιρειών για αδιαφανή διαχείριση της περιουσίας του. Ειδικότερα, ως αρμόδια εποπτική αρχή, ο δήμος έχει γίνει δέκτης καταγγελιών για αδιαφανή διαχείριση της περιουσίας του Σωματείου Ασύλου Ανιάτων[…]

Περισσότερα »

Ανακοίνωση/κάλεσμα του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας καλεί όλους τους κατοίκους της πόλης μας να παρευρεθούν στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  την *Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου ώρα 20.00 στο πρώην Δημαρχείο Δραπετσώνας (Αγωνιστών Πολυτεχνείου & Γ. Καραϊσκάκη) με θέμα: συζήτηση και λήψη απόφασης για τη νέα αδειοδότηση της Oil One, καθώς και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *