Δ. Πειραιά: Ενίσχυση δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας

Στην περαιτέρω βελτίωση του δημοτικού συγκοινωνιακού έργου προσανατολίζεται η δημοτική αρχή Πειραιά, όπως δήλωσε μιλώντας στο Κανάλι 1 και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» των Ν. Παρασκευά & Κ. Πετούση, η εντεταλμένη σύμβουλος με αρμοδιότητα την δημοτική συγκοινωνία, Αλέκα Τουμαζάτου.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε στις εν εξελίξει συναντήσεις που πραγματοποιούνται με τους προέδρους των πέντε δημοτικών κοινοτήτων, προκειμένου να ενισχυθούν τα δρομολόγια βάση των αναγκών των δημοτών, προσθέτοντας ότι αυτή την στιγμή εξετάζεται η επέκταση -κατά μία ώρα- του ωραρίου των δημοτικών λεωφορείων που κινούνται στον τομέα ‘Γ από Νέο Φάληρο έως Τερψιθέα.

Στο πλαίσιο δε, της 24ωρης απεργίας αύριο των ΜΜΜ, η κ. Τουμαζάτου, τόνισε ότι για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων και των μαθητών του δήμου Πειραιά, τα δημοτικά λεωφορεία θα εκτελέσουν μόνο το πρώτο πρωινό δρομολόγιο ενώ στον τομέα ‘Δ στη γραμμή Παλαιά Κοκκινιά-Καμίνια-Μεταξά-Τζάνειο θα εκτελεστεί και το μεσημβρινό δρομολόγιο στις 13.50.  Παράλληλα, δεν θα λειτουργήσει καθόλου η γραμμή πλατεία Καραϊσκάκη – Λεωφόρος Σχιστού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκαίνια στο Θεατράκι στην Ύδρα

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Κουντουριώτεια 2017» πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια  του υπαίθριου χώρου πολιτιστικών εκδηλώσεων (θεατράκι) στο Καμίνι, το οποίο κατασκευάστηκε με πόρους του Δήμου Ύδρας και την τεχνική συνδρομή της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Νήσων. Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος που εκπροσώπησε την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειάρχη[…]

Περισσότερα »

Γιάννης Σγουρός: “ΣΔΙΤ… Από το ανάθεμα στην προτροπή”

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για τη διαχείριση των απορριμμάτων, αρμόδιοι Υπουργοί της Κυβέρνησης (οι Αναπληρωτές Υπουργοί Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Οικονομίας & Ανάπτυξης) κατέληξαν στην κοινή, όσο και αυτονόητη, διαπίστωση ότι οι διατιθέμενοι από το ΕΣΠΑ πόροι ύψους 800 εκ. € δεν επαρκούν ώστε να χρηματοδοτηθούν οι προγραμματισμένες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *