Δ. Πειραιά: Επιχείρηση καθαρισμού στο παραλιακό μέτωπο της Ζέας

Επιχείρηση καθαρισμού στο παραλιακό μέτωπο της Ζέας πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από τον Δήμο Πειραιά.  

Συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας αφαίρεσαν τα γκράφιτι από όλο το τοιχίο, έπλυναν το πεζοδρόμιο με υδροφόρες και σάρωθρα και τοποθέτησαν νέα καλαθάκια απορριμμάτων, προκειμένου να βελτιωθεί ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης, το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για τους κατοίκους όλης της Αττικής.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, επεσήμανε ότι πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη παρέμβαση σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Πειραιά, το οποίο προσελκύει καθημερινά πλήθος κόσμου.

Στη συνέχεια ο κ. Μώραλης ανέφερε: «Το παραλιακό μέτωπο της Ζέας,  είναι μια από τις πιο γνωστές περιοχές της πόλης και οφείλουμε όλοι μας, πολίτες και Δημοτική Αρχή, να το διατηρούμε καθαρό και περιποιημένο. Άλλωστε για εμάς αποτελεί και ένα σημείο τουριστικού ενδιαφέροντος, το οποίο μαζί με όλο το παραλιακό μέτωπο της πόλης μας, είναι ένα από τα πιο όμορφα αξιοθέατα που πρέπει κάποιος να επισκεφθεί στον Πειραιά.

Δίνουμε λοιπόν ιδιαίτερη βαρύτητα στο κέντρο, καθώς αποτελεί τη «βιτρίνα» του Πειραιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν βρισκόμαστε και στις γειτονιές, προχωρώντας σε παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας. Τα τελευταία χρόνια  γίνονται σημαντικά βήματα στον τομέα της καθαριότητας. Πιστεύω ότι η πόλη είναι καθαρότερη από ότι ήταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά για να συνεχίσει να είναι πρέπει πρώτα εμείς, αλλά και όλοι οι πολίτες να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Ρέππας,  σε δήλωσή του, τόνισε ότι συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που υλοποιεί ο Δήμος Πειραιά σε διάφορα σημεία της πόλης μας.

Ο κ. Ρέππας επεσήμανε ότι το μεικτό συνεργείο της Διεύθυνσης Καθαριότητας υλοποίησε μια σειρά εργασιών στο παραλιακό μέτωπο της Ζέας, αναβαθμίζοντας αισθητικά και λειτουργικά την περιοχή. Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης σημείωσε επιπλέον πως παρόμοιες εργασίες θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Πειραιά που χρήζουν παρέμβασης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τη βοήθεια και υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στη διαδικασία ελέγχου της μετατροπής συμβάσεων ορισμένου σε αορίστου χρόνου ζητεί ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυρ. Μητσοτάκης, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Ένωσης, Κ. Ασκούνη. Όπως επισημαίνει στην επιστολή του ο κ. Μητσοτάκης, «είναι ηθική υποχρέωση όλων να ελέγξουμε[…]

Περισσότερα »

Aθώοι οι 44 Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Aθώοι κηρύχθηκαν από το το Πλημμελειοδικείο Πειραιά την Τετάρτη 15 Ιουλίου, οι 44 Δημοτικοί Σύμβουλοι Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη που είχαν κατηγορηθεί για απείθια. Η δίκη πραγματοποιήθηκε μετά από μηνυτήρια αναφορά του τεως Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, γιατί η Δημοτική Αρχή και οι[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *