Δ. Πειραιά: Επιχείρηση “σκούπα” με την ΕΛ.ΑΣ κατά του παρεμπορίου

Δύο τόνοι παράνομων προϊόντων κατασχέθηκαν στον Πειραιά, στο πλαίσιο  μιας ακόμη κοινής επιχείρησης-«σκούπα» της ειδικής ομάδας της ΕΛ.ΑΣ. με τη Δημοτική Αστυνομία Πειραιά και τη συμβολή εργαζομένων στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου.

Το κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ και της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά, προχώρησε σε κατάσχεση των παράνομων προϊόντων, τα οποία καταστράφηκαν αυθημερόν εντός των απορριμματοφόρων του Δήμου.

Μώραλης: Ο συντονισμός δράσεων έχει θετικά αποτελέσματα

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε πως η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να συμβάλει στον βαθμό των αρμοδιοτήτων της στο έργο της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου στην πόλη, λέγοντας πως το παρεμπόριο είναι ένα διαχρονικό φαινόμενο, το οποίο δεν μπορεί να εξαλειφθεί από τη μια μέρα στην άλλη.

Ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε στις συναντήσεις που πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο πλαίσιο της συνεργασίας Δήμου Πειραιά, εκπροσώπων της ΕΛ.ΑΣ. και φορέων της πόλης, λέγοντας  πως ο συντονισμός των δράσεων και η αποτίμησή τους έχει ήδη θετικά αποτελέσματα στην πόλη μας.

Στη συνέχεια επεσήμανε πως είναι σημαντικό να συνεχιστούν οι κοινές αυτές δράσεις με την ίδια ένταση και συχνότητα, προκειμένου να καταστεί σαφές ότι δεν θα επανέλθει το καθεστώς παρανομίας που υπήρχε πριν.

«Για να αντιμετωπίσουμε το παρεμπόριο στον Πειραιά χρειάζονται συντονισμένες ενέργειες και συνεχής προσπάθεια», σημείωσε ο κ. Μώραλης, ο οποίος κλείνοντας ευχαρίστησε  όλους όσοι συμβάλουν στις δράσεις για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου στην πόλη.

Μπουρδάκου: Η Δημοτική Αστυνομία εντατικοποιεί τις παρεμβάσεις

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής  Αστυνομίας Κυριακή Μπουρδάκου, σε δήλωσή της, επεσήμανε πως η Δημοτική Αστυνομία εντατικοποιεί τις παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου, σημειώνοντας πως με στοχευμένες προσπάθειες και στο μέτρο των  αρμοδιοτήτων της, θα συνεχίσει τις επιχειρήσεις για την πάταξη του φαινομένου.

«Είναι ένα δύσκολο έργο αλλά με αποφασιστικότητα, συντονισμό και διαρκείς ενέργειες μπορούμε να τα καταφέρουμε», σημείωσε η κα Μπουρδάκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Π. Αττικής: Αύξηση της επιχορήγησης των προνοιακών ιδρυμάτων

Σημαντικές οριζόντιες αυξήσεις στα προνοιακά ιδρύματα δίνονται μετά από επτά χρόνια συνεχών μειώσεων, προκειμένου να ανταποκριθούν στα αυξημένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών τους. Την αύξηση των ποσών επιχορήγησης των ιδρυμάτων της Περιφέρειας Αττικής υπέγραψε η περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, με επιπλέον νέους φορείς να έχουν ενταχθεί[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *