Δ. Πειραιά: Εργασίες ανακαίνισης των αθλητικών εγκαταστάσεων

Εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης, υλοποιεί ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την έναρξη των νέων αθλητικών προγραμμάτων τον Σεπτέμβριο.

Στόχος των εκτεταμένων εργασιών είναι η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Αγίου Διονυσίου, όπου πραγματοποιούνται παρεμβάσεις, οι οποίες συμβάλουν στη  λειτουργικότητα και στην αναβάθμιση του γηπέδου.

Εργασίες γίνονται και στο δημοτικό κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος»,  όπου αναβαθμίζονται οι χώροι των αποδυτηρίων, με την εγκατάσταση νέου εξαερισμού, τοποθετούνται νέες πόρτες αποδυτηρίων και γίνεται αντικατάσταση πλακιδίων και ειδών υγιεινής. Παράλληλα πραγματοποιούνται και οι καθιερωμένες ετήσιες συντηρήσεις, καθώς και η αντικατάσταση της μετώπης στον εξωτερικό χώρο της πισίνας.

Σημειώνεται πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ο Ο.Π.Α.Ν. θα προχωρήσει σε εργασίες ανακαίνισης σε όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους, όπως το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στα Βοτσαλάκια,  όπου θα γίνει ολική ανακαίνιση.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της τόνισε, πως οι εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων, που πραγματοποιεί ο Ο.Π.Α.Ν. είναι απολύτως αναγκαίες, προκειμένου να αθλούνται οι δημότες σε κατάλληλες, σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις. Η κ. Αντωνάκου σημείωσε πως οι ανακαινισμένοι χώροι δίνουν μια επιπλέον ώθηση, προκειμένου να διοργανωθούν περισσότερα αθλητικά δρώμενα και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Τέλος η κα Αντωνάκου ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Οργανισμού, οι οποίοι – όπως ανέφερε χαρακτηριστικά -καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, προκειμένου οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν.  «Θα συνεχίσουμε με αμείωτο ενδιαφέρον την προσπάθεια αναβάθμισης των αθλητικών χώρων του Πειραιά», σημείωσε η κ. Αντωνάκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Μώραλης: Ο αθλητισμός είναι η σημαντικότερη διέξοδος για τη νεολαία

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στην ειδική  εκδήλωση για τα 50 χρόνια κοινωνικής προσφοράς στα αθλητικά δρώμενα της πόλης, του Αθλητικού Σωματείου  «Η Οδηγήτρια», η οποία πραγματοποιήθηκε  το βράδυ της Δευτέρας, στο Αμφιθέατρο του Ραλλείου Γυμνασίου – Λυκείου Θηλέων Πειραιά. Ο  κ. Μώραλης στον χαιρετισμό του, τόνισε: «Η «Οδηγήτρια» είναι[…]

Περισσότερα »

Ανέκρουσε πρύμνα το ΥΠΕΣ για την τροπολογία των διορισμένων manager  

Την έντονη αντίδρασή της στην τροπολογία του Υπ. Εσωτερικών για την τοποθέτηση διοικητικών γραμματέων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α) εξέφρασε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ). «Η κηδεμονία μέσα από τέτοιες ενέργειες φέρνει σε αντίθεση την αυτοδιοίκηση με αυτές τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες» δήλωσε στο Κανάλι 1 ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *