Δ. Πειραιά: Εργασίες καθαριότητας στον πεζόδρομο Μαρίας Κιουρί

της Κωνσταντίνας Πετούση

Συνεχίζονται οι δράσεις καθαρισμού της Δημοτικής Αρχής Πειραιά σε σημεία της πόλης που χρειάζονται φροντίδα προκειμένου οι δημότες να ζουν και ν’ απολαμβάνουν ένα όμορφο περιβάλλον.

Το πρωί της Τετάρτης οι υπηρεσίες του Δήμου πραγματοποίησαν εργασίες καθαριότητας στον πεζόδρομο της Μαρίας Κιουρί που ενώνει τις οδούς Υπαπαντή και Ψαρών, στην Ε΄Δημοτική Κοινότητα.

Ειδικότερα, οι εργασίες που εκτελέστηκαν αφορούν σε σκούπισμα, πλύσιμο του πλακόστρωτου με πιεστικό, πλύσιμο κάδων και βάψιμο.

«Βρισκόμαστε σε όλες τις γειτονιές της πόλης, πλένουμε κάδους, καθαρίζουμε με οδοσάρωση και ότι άλλο χρειάζεται για να διατηρήσουμε την πόλη καθαρή», δήλωσε στο Κανάλι Ένα ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Παναγιώτης Ρέππας, προσθέτοντας ότι οι δράσεις του δήμου καθορίζονται από τις υφιστάμενες ανάγκες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Β. Μαρινάκης: “Οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν από φόβο ή εκβιασμούς”

“Να μη φοβόμαστε και να δουλέψουμε σκληρά για να βγει η χώρα από την κρίση” τόνισε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος νωρίτερα στο 20ό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά. Αναλυτικά, η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Κανάλι[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *