Δ. Πειραιά: Εργασίες καθαρισμού στην πλαζ Βοτσαλάκια

Εργασίες καθαρισμού πραγματοποίησε ο Δήμος Πειραιά σε όλο το μήκος της παραλίας Βοτσαλάκια, στο πλαίσιο της αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισής της. 

Εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας απομάκρυναν ογκώδη αντικείμενα τα οποία, κατά κύριο λόγο, προέρχονταν από τη θάλασσα και προχώρησαν σε εργασίες καθαρισμού, ώστε οι λουόμενοι να κολυμπούν σε ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του,  επεσήμανε πως ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει τις εργασίες καθαρισμού δημόσιων χώρων, παρεμβαίνοντας, αυτή τη φορά,  στην παραλία Βοτσαλάκια. Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης υπογράμμισε: «Οι δύο παραλίες της πόλης μας, Βοτσαλάκια και Φρεαττύδα, είναι χαρακτηρισμένες ως αρχαιολογικοί χώροι και για τον λόγο αυτό, δεν μάς επιτρέπεται να προχωρήσουμε σε ακόμη μεγαλύτερες παρεμβάσεις. Ωστόσο, καταβάλλουμε προσπάθειες για να είναι όμορφες και καθαρές οι δύο παραλίες της πόλης μας, καθώς δέχονται εκατοντάδες επισκέπτες, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες». Τέλος, ο Δήμαρχος Πειραιά κάλεσε τους πολίτες να  επιδείξουν ατομική ευθύνη και να διατηρούν την παραλία στα Βοτσαλάκια στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, υπογραμμίζοντας πως είναι σημαντικό  να σεβόμαστε και να προστατεύουμε όλοι το περιβάλλον.

O Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, επεσήμανε ότι  οι συντονισμένες δράσεις καθαρισμού θα συνεχιστούν,  προσθέτοντας ότι κάθε εβδομάδα θα γίνονται ανάλογες δράσεις από την Υπηρεσία  Καθαριότητας. «Ενόψει καλοκαιριού, θα επισκέπτονται τα Βοτσαλάκια πολλοί δημότες και κάτοικοι, που θέλουν να κάνουν το μπάνιο τους και οφείλουμε να παραδώσουμε προς χρήση καθαρή την παραλία στα Βοτσαλάκια, όπως και την παραλία στην Φρεαττύδα», σημείωσε ο κ. Ρέππας.

Ανάλογες εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στην παραλία της Φρεαττύδας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι κλιματιζόμενες αίθουσες στην Περιφέρεια Πειραιά

Κλιματιζόμενες αίθουσες στη Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά Ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού είναι προ των πυλών. Στα πλαίσια των μέτρων για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά ενημερώνει το κοινό σχετικά με τις κλιματιζόμενες αίθουσες των δήμων και του ΟΛΠ για την υποδοχή και παραμονή των πολιτών τις[…]

Περισσότερα »

Κοινό Ψήφισμα ΚΕΔΕ και ΕΝΠΕ για τις προωθούμενες αλλαγές στον Καλλικράτη

Στη Έκτακτη Κοινή Συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων της Κ.Ε.Δ.Ε. και της ΕΝ.Π.Ε., η οποία πραγματοποιήθηκε χθές Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017, συζητήθηκε το θέμα που αφορά την αλλαγή του « Καλλικράτη», στο πλαίσιο της Μεταρρύθμισης στη Δημόσια Διοίκηση και Αυτοδιοίκηση και τη δημοσιοποίηση των προτάσεων της Επιτροπής που έχει συστήσει το[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *