Δ. Πειραιά: Εργασίες καθαρισμού στην πλαζ Βοτσαλάκια

Εργασίες καθαρισμού πραγματοποίησε ο Δήμος Πειραιά σε όλο το μήκος της παραλίας Βοτσαλάκια, στο πλαίσιο της αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισής της. 

Εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας απομάκρυναν ογκώδη αντικείμενα τα οποία, κατά κύριο λόγο, προέρχονταν από τη θάλασσα και προχώρησαν σε εργασίες καθαρισμού, ώστε οι λουόμενοι να κολυμπούν σε ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του,  επεσήμανε πως ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει τις εργασίες καθαρισμού δημόσιων χώρων, παρεμβαίνοντας, αυτή τη φορά,  στην παραλία Βοτσαλάκια. Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης υπογράμμισε: «Οι δύο παραλίες της πόλης μας, Βοτσαλάκια και Φρεαττύδα, είναι χαρακτηρισμένες ως αρχαιολογικοί χώροι και για τον λόγο αυτό, δεν μάς επιτρέπεται να προχωρήσουμε σε ακόμη μεγαλύτερες παρεμβάσεις. Ωστόσο, καταβάλλουμε προσπάθειες για να είναι όμορφες και καθαρές οι δύο παραλίες της πόλης μας, καθώς δέχονται εκατοντάδες επισκέπτες, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες». Τέλος, ο Δήμαρχος Πειραιά κάλεσε τους πολίτες να  επιδείξουν ατομική ευθύνη και να διατηρούν την παραλία στα Βοτσαλάκια στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, υπογραμμίζοντας πως είναι σημαντικό  να σεβόμαστε και να προστατεύουμε όλοι το περιβάλλον.

O Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, επεσήμανε ότι  οι συντονισμένες δράσεις καθαρισμού θα συνεχιστούν,  προσθέτοντας ότι κάθε εβδομάδα θα γίνονται ανάλογες δράσεις από την Υπηρεσία  Καθαριότητας. «Ενόψει καλοκαιριού, θα επισκέπτονται τα Βοτσαλάκια πολλοί δημότες και κάτοικοι, που θέλουν να κάνουν το μπάνιο τους και οφείλουμε να παραδώσουμε προς χρήση καθαρή την παραλία στα Βοτσαλάκια, όπως και την παραλία στην Φρεαττύδα», σημείωσε ο κ. Ρέππας.

Ανάλογες εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στην παραλία της Φρεαττύδας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προκαταβολή στο δήμο Μαραθώνα, μετά το «επτωχεύσαμεν» του Η.Ψινάκη

Την αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου προκάλεσε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, που δήλωσε την Τετάρτη ότι ο δήμος του πτώχευσε και κάνει στάση πληρωμών. «Κανένας φορέας της γενικής κυβέρνησης, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να κηρύξει πτώχευση», τόνισε ο υπουργός, που δέχτηκε τον δήμαρχο στο γραφείο του. Το υπουργείο ενέκρινε[…]

Περισσότερα »

Κολύμβηση: Χάλκινο μετάλλιο για την Ηλέκτρα Λεμπλ

Τρομερή κούρσα πραγματοποίησε η Ηλέκτρα Λέμπλ στα 100 μέτρα πεταλούδας, στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού, καταφέρνοντας να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Η 16χρονη αθλήτρια του Ποσειδώνα Ιλισίων πέτυχε ένα άθλο, ανεβαίνοντας (μαζί με τη Βρετανίδα Λάουρα Στέφενς με την οποία τερμάτισαν ακριβώς στον ίδιο χρόνο, 1.00.54) στο τρίτο σκαλί του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *