Δ. Πειραιά: Εργασίες καθαρισμού στο κτήριο του ΝΑΤ

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού και εξωραϊσμού σε διάφορα σημεία του Πειραιά, με στόχο την αισθητική βελτίωση της πόλης μας.

Στο πλαίσιο αυτό, καθαρίστηκαν από γκράφιτι οι εξωτερικές επιφάνειες του  κτηρίου του Ν.Α.Τ., το οποίο βρίσκεται σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης, δίπλα στο λιμάνι.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Ρέππας, ο οποίος επέβλεψε τις εργασίες καθαρισμού του κτηρίου του Ν.Α.Τ., σε δήλωσή του, τόνισε    ότι οι εργασίες καθαρισμού συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς όπως είχε δεσμευτεί η Δημοτική Αρχή. Αυτή τη φορά – σημείωσε – καθαρίζεται το κτήριο που στεγάζεται το ΝΑΤ, ένα εμβληματικό κτήριο, που βρίσκεται στην είσοδο και στην έξοδο της πόλης.

Ο κ. Ρέππας κλείνοντας επεσήμανε: «Παρόλο που το κτήριο αυτό δεν ανήκει στον Δήμο μας – είναι ιδιοκτησία της Τράπεζας της Ελλάδος – οφείλαμε να το καθαρίσουμε από διάφορα συνθήματα και γκράφιτι, που βρίσκονταν στους εξωτερικούς τοίχους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τ. Αβραμίδης: “Είμαστε ισχυρή ομάδα και θα πετύχουμε”

Τρεις μήνες μετά την ανάληψη της Προεδρίας της ΔΗ.ΡΑ.Π. ”Κανάλι 1” από τον Τάκη Αβραμίδη, ο ίδιος μιλά για πρώτη φορά και αποτυπώνει την κατάσταση που παρέλαβαν από την προηγούμενη Διοίκηση του Δημοτικού Ραδιοφώνου, πώς αντιμετωπίστηκαν τα τεράστια χρέη που κληρονόμησαν και πώς θ’ αντιμετωπίσουν την υπόθεση των απολυμένων ηχοληπτών. Ο νέος Πρόεδρος[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *