Δ. Πειραιά: Καθαρισμός και εξωραϊσμός της πλατείας Καραϊσκάκη

Ο Δήμος Πειραιά πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη, επιχείρηση καθαρισμού και εξωραϊσμού στην πλατεία Καραϊσκάκη, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης, δίπλα στο λιμάνι.

Τα συνεργεία της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά  προχώρησαν σε  εργασίες καθαρισμού του περιβάλλοντα χώρου της πλατείας και έβαψαν τα παρτέρια και τους φανοστάτες. Επίσης Δημοτικοί Αστυνομικοί απομάκρυναν άτομα που είχαν καταλάβει παρανόμως σημεία της πλατείας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε μεταξύ άλλωνπως οι εργασίες καθαρισμού που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Καραϊσκάκη, εντάσσονται στο πλαίσιο των  παρεμβάσεων σε σημεία που επιβαρύνονται από τη λειτουργία του λιμανιού.

Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης επεσήμανε πως οι επιχειρήσεις καθαρισμού θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς, καθώς όπως ανέφερε προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι να αλλάξει προς το καλύτερο κάθε γειτονιά του Πειραιά.

Κλείνοντας, ο κ. Μώραλης ανέφερε: «Καθημερινά συνομιλούμε με δημότες, καταγράφουμε αιτήματα και προσπαθούμε να κάνουμε τις γειτονιές σε όλες τις Δημοτικές μας Κοινότητες πιο όμορφες και καθαρές. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε».

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας  και Ανακύκλωσης  Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, τόνισε ότι σε συνέχεια των επιχειρήσεων καθαρισμού, που δεσμεύτηκε η Δημοτική Αρχή  ότι θα κάνει κάθε εβδομάδα, αυτή τη φορά επελέγη  η πλατεία Καραϊσκάκη και όλη η γύρω περιοχή.

Ο κ. Ρέππας ανέφερε επίσης, ότι είναι μια περιοχή, που λόγω καλοκαιριού, δέχεται πάρα πολλούς επισκέπτες, επειδή δίπλα ακριβώς υπάρχουν  αφίξεις και αναχωρήσεις καραβιών και αφετηρίες   λεωφορείων, ενώ ένας από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, η Ακτή Ποσειδώνος, διέρχεται μπροστά από την πλατεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραμ… Ξεκινούν τα δοκιμαστικά δρομολόγια στον Πειραιά

Της Κωνσταντίνας Πετούση… Στις ράγες, έπειτα από τέσσερα χρόνια καθυστέρησης, θα μπει το Τραμ του Πειραιά, καθώς αναμένεται τις επόμενες 2 ημέρες να ξεκινήσουν τα δοκιμαστικά δρομολόγια, μετά και την ανησυχία

Περισσότερα »

Γ. Μώραλης: Ίση αντιμετώπιση και των πέντε κοινοτήτων από την Δημοτική Αρχή

Ρεπορτάζ Κωνσταντίνα Πετούση… Η βελτίωση της καθημερινότητας μέσα από δράσεις ανάπλασης, καθαρισμού, πρασίνου και συνολικής αναβάθμισης σε όλες τις δημοτικές κοινότητες του Πειραιά, είναι το

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *