Δ. Πειραιά: Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις 15-16 Φεβρουαρίου

Αποκριάτικο πάρτι και συναυλία με τις δημοφιλείς τραγουδίστριες Χρύσπα και Ελευθερία Ελευθερίου, στο Γυμνάσιο Νέου Φαλήρου, καθώς και  διαγωνισμός κατασκευής μάσκας και αποκριάτικο πάρτι στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, θα πραγματοποιηθούν αύριο, Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά.

Οι εκδηλώσεις είναι οι εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Διαγωνισμός Κατασκευής Μάσκας – Αποκριάτικο πάρτι

Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά / 18:00

Ένας πρωτότυπος διαγωνισμός κατασκευής μάσκαςγια παιδιά θα πραγματοποιηθεί στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης, σε συνεργασία με το σωματείο «Διόνυσος». 

Η εκδήλωση περιλαμβάνει έκθεση αποκριάτικων μασκών που έχουν κατασκευάσει παιδιά νηπιαγωγείων και αποκριάτικο πάρτι με πολλή μουσική και χορό.

ΚΥΡΙΑΚΗ  16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Αποκριάτικο πάρτι και συναυλία με την Χρύσπα και την Ελευθερία Ελευθερίου

Γυμνάσιο Νέου Φαλήρου / 17:30

Μια μοναδική συναυλία γεμάτη τραγούδια και κέφι θα δώσουν  οι δημοφιλείς τραγουδίστριες Χρύσπα και Ελευθερία Ελευθερίου στο πλαίσιο των Αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά, στο Γυμνάσιο Νέου Φαλήρου (Δαβάκη Πίνδου & Διαμαντή).

Τη συναυλία διοργανώνει η Γ΄ Δημοτική Κοινότητα και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.).

Παράλληλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με αποκριάτικο πάρτι και ψυχαγωγικά δρώμενα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας στο Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη

Στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας θα φιλοξενηθεί το 23ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας που συνδιοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη με την ένωση Γονέων Νίκαιας. Το φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στα 70 χρόνια που συμπληρώνονται φέτος από το Μπλόκο της Κοκκινιάς (17/8/1944) θα ξεκινήσει την Τετάρτη 28 Μαΐου και θα διαρκέσει ένα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *