Δ. Πειραιά: Ορκωμοσία υπαλλήλων Καθαριότητας

Ο Δήμαρχος  Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης όρκισε 21 νέους μόνιμους υπαλλήλους του Δήμου Πειραιά, επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για δεκαοκτώ εργάτες καθαριότητας, δύο οδηγούς και έναν ηλεκτροτεχνίτη αυτοκινήτων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην τοποθέτησή του, καλωσόρισε τους νέους υπαλλήλους στον δήμο και αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο  που δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστούν οι δήμοι με ιδιώτες στους τομείς της καθαριότητας, του πρασίνου και του ηλεκτρομηχανολογικού, λέγοντας ότι εξακολουθεί να είναι υπέρ της δημόσιας καθαριότητας, όπως και στην πρώτη θητεία. Μάλιστα σημείωσε, πως τέτοιου είδους λειτουργίες πρέπει να παρέχονται από το κράτος στους πολίτες. Απευθυνόμενος στους νέους υπαλλήλους, επεσήμανε ότι  η  πόλη πρέπει να είναι καθαρή, ασφαλής, με περιποιημένους χώρους πρασίνου και με επαρκή φωτισμό. Στην κατεύθυνση αυτή, υπογράμμισε ότι ο δήμος θα ενισχύσει την Καθαριότητα με έμψυχο δυναμικό, με τα απαιτούμενα οχήματα και τις υλικοτεχνικές υποδομές.

Στη συνέχεια ο κ. Μώραλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των δημοτών μας. Ο Πειραιάς είναι μια επαρκώς καθαρή πόλη, ωστόσο πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Χαίρομαι που διαπιστώνω το τελευταίο δίμηνο ότι η καθαριότητα στην πόλη είναι βελτιωμένη  και στο κέντρο και στις γειτονιές. Ωστόσο, αν δεν μπορούμε να έχουμε την πόλη μας καθαρή και όσο περιποιημένη απαιτούν οι δημότες, τότε θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα».

Ο Δήμαρχος Πειραιά επιπλέον σημείωσε, ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανακύκλωση, ενώ τέλος πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό η Δημοτική Αρχή και οι εργαζόμενοι να βάλουν τα δυνατά τους στη «μάχη» της  καθημερινότητας στον Πειραιά.

Στην τελετή ορκωμοσίας παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και Κατάρτισης και Βρεφονηπιακών Σταθμών  κα Χαραλαμπία Ζηλάκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Β. Μιχαλολιάκος: “Οι συνεργάτες μου δούλεψαν για τις επόμενες γενιές”

«Είναι πολύ σπουδαίο να είσαι στην πολιτική και να σε αξιώνει ο Θεός να εγκαινιάζεις τέτοιους χώρους δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος στα εγκαίνια του μικρού ανοιχτού θεάτρου και του γήπεδο μπάσκετ στο πάρκο Δηλαβέρη. Ο κ.Μιχαλολιάκος κατά την ομιλία του συνεχάρη όλους τους συνεργάτες του που[…]

Περισσότερα »

“Αφιερωμένο σε όλη την ομάδα”

Σε ολόκληρη την ομάδα, από τους φροντιστές μέχρι τον Πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη αφιέρωσε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του ντέρμπι, ο χρυσός σκόρερ του Ολυμπιακού, Τάσος Αυλωνίτης. Ο νεαρός αμυντικός, που στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα την έστειλε να αναπαυθεί στην εστία του Παναθηναϊκού ψηφίστηκε από τους δημοσιογράφους[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *