Δ. Πειραιά: Πραγματοποιήθηκε η διοικητική παραλαβή του Θεμιστόκλειου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Tετάρτη η διοικητική παραλαβή του Θεμιστόκλειου Σταδίου στον Δήμο Πειραιά.

Ένα έργο εξαιρετικά σημαντικό για την περιοχή αλλά και για τους αθλούμενους. Η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πειραιά υπογράφηκε το 2016 και 3 χρόνια μετά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραδίδουμε ένα χώρο μαζικού αθλητισμού πλήρως ανακαινισμένο.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου δήλωσε: «Η σημαντικότητα του συγκεκριμένου έργου για λόγους ασφαλείας, καθότι παρέμενε ανενεργό το κτίριο στο εσωτερικό του σταδίου λόγω του σεισμού του 1999, που υπέστη μεγάλες ζημιές, αλλά και η ανάγκη για αναβάθμιση της αθλητικής εγκατάστασης, πήρε σάρκα και οστά σήμερα.

Τρία χρόνια μετά από την υπογραφή σύμβασης, το στάδιο παραδόθηκε στον Δήμο Πειραιά και ελπίδα της Περιφέρειας αλλά και του Δήμου είναι οι δημότες και αθλούμενοι να το χαρούν αλλά και να το προστατέψουν από βανδαλισμούς!

Ως Περιφέρεια θέλουμε χώρους σύγχρονους, ασφαλείς και ελεύθερης πρόσβασης για όλους τους πολίτες στους δήμους και στο μέλλον να είστε σίγουροι ότι θα έχουμε την χαρά να δημιουργήσουμε και να παραδώσουμε και άλλους ‘πνεύμονες’ αθλητισμού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πειραιάς τίμησε τους πεσόντες της τραγωδίας της Κύπρου

Την αυγή της 20ής Ιουλίου το 1974 ξεκίνησε η εισβολή των τουρκικών δυνάμεων στην Κύπρο με την κωδική ονομασία «Αττίλας» που είχε σαν θλιβερό αποτέλεσμα για τον ελληνισμό την απώλεια εδαφικής κυριαρχίας, καθώς το 36,2% των εδαφών της Κύπρου ελέγχεται από τότε από τους τουρκοκύπριους,. Τη μνήμη αυτή της εισβολής,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *