Δ. Πειραιά: Προληπτική απολύμανση στους δρόμους της κυριακάτικης αγοράς

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, προχώρησε την Πέμπτη σε προληπτική απολύμανση στην οδό Αλιπέδου και στους δρόμους γύρω από την πλατεία Ιπποδαμείας, όπου διεξάγεται η Κυριακάτικη Αγορά.

Το προληπτικό αυτό μέτρο, εντάσσεται στις ενέργειες του Δήμου Πειραιά για την προστασία της δημόσιας υγείας και των πολιτών, στο πλαίσιο των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Στην πλατεία Ιπποδαμείας παρευρέθηκε ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και  Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νίκος Πλατανησιώτης.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Χρήστος Αγραπίδης, ανέφερε σε δήλωσή του, πως η προληπτική απολύμανση στους δρόμους που πραγματοποιείται η Κυριακάτικη Αγορά, ήταν ένα αναγκαίο προληπτικό μέτρο, καθώς κάθε εβδομάδα την επισκέπτονται εκατοντάδες πολίτες.

Ο κ. Αγραπίδης ανέφερε στη συνέχεια πως ο Δήμος Πειραιά, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που λαμβάνει, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η προστασία της δημόσιας υγείας.

«Οφείλουμε όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ειδικά οι ευπαθείς ομάδες, όπως είναι οι ηλικιωμένοι, οι συνάνθρωποί μας με χρόνια προβλήματα υγείας. Τηρούμε πιστά τις οδηγίες των επιστημόνων, έτσι ώστε να προστατεύσουμε την υγεία μας», τόνισε ο κ. Αγραπίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Σγουρός: Αντισυνταγματικές οι περικοπές στα επιδόματα των πολύτεκνων

Αντισυνταγματικές χαρακτηρίζει τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου για μειώσεις στα οικογενειακά επιδόματα των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών ο Γιάννης Σγουρός και σημειώνει ότι με τις νέες π

Περισσότερα »

Πατούλης: Αποκλειστική η ευθύνη της Δούρου για τις πλημμύρες στο Μαρούσι

«Την αποκλειστική ευθύνη για τα πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν τις τελευταίες ημέρες την πόλη του Αμαρουσίου, αλλά και την υπόλοιπη Αττική, έχει η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου». Αυτό δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Πατούλης κατηγορεί της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *