Δ. Πειραιά: Προληπτική απολύμανση στους δρόμους της κυριακάτικης αγοράς

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, προχώρησε την Πέμπτη σε προληπτική απολύμανση στην οδό Αλιπέδου και στους δρόμους γύρω από την πλατεία Ιπποδαμείας, όπου διεξάγεται η Κυριακάτικη Αγορά.

Το προληπτικό αυτό μέτρο, εντάσσεται στις ενέργειες του Δήμου Πειραιά για την προστασία της δημόσιας υγείας και των πολιτών, στο πλαίσιο των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Στην πλατεία Ιπποδαμείας παρευρέθηκε ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και  Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νίκος Πλατανησιώτης.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Χρήστος Αγραπίδης, ανέφερε σε δήλωσή του, πως η προληπτική απολύμανση στους δρόμους που πραγματοποιείται η Κυριακάτικη Αγορά, ήταν ένα αναγκαίο προληπτικό μέτρο, καθώς κάθε εβδομάδα την επισκέπτονται εκατοντάδες πολίτες.

Ο κ. Αγραπίδης ανέφερε στη συνέχεια πως ο Δήμος Πειραιά, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που λαμβάνει, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η προστασία της δημόσιας υγείας.

«Οφείλουμε όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ειδικά οι ευπαθείς ομάδες, όπως είναι οι ηλικιωμένοι, οι συνάνθρωποί μας με χρόνια προβλήματα υγείας. Τηρούμε πιστά τις οδηγίες των επιστημόνων, έτσι ώστε να προστατεύσουμε την υγεία μας», τόνισε ο κ. Αγραπίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο “3ος Ετήσιος Αγώνας Αγάπης” από τη WEB TV του Καναλιού 1

Θυμηθείτε, από  τη WEB TV της ιστοσελίδας μας, όλα όσα έγιναν στον «3ο Ετήσιο Αγώνα Αγάπης» μεταξύ των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και τον Δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, ο οποίος διεξήχθη στις 18 Δεκεμβρίου στο Καραϊσκάκη. Τα έσοδα του φιλανθρωπικού αγώνα, που έγινε υπό την αιγίδα της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *