Πειραιάς: Συλλογή σχολικών ειδών για οικονομικά αδύναμους μαθητές

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, λόγω της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκδήλωση Συλλογής Σχολικών Ειδών για μαθητές ωφελούμενων οικογενειών και του προγράμματος «Διδακτική Αλληλεγγύη», με στόχο να βοηθηθούν οι μαθητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  14/9  στην Ιωνίδειο Σχολή Πειραιά από τις 17.00 έως και τις 21.00.

Περιλαμβάνει μουσικοχορευτικές δραστηριότητες από το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά και από χορευτικούς συλλόγους της πόλης.

Τα σχολικά είδη συγκεντρώνονται από αύριο Τρίτη 10/9/2019 έως το Σάββατο 14/9/2019, από τις 9:00 έως τις 14:00, στο Γραφείο Εθελοντισμού (ισόγειο Δημαρχείου Πειραιά -Πλατεία Κοραή).

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε ότι η εκδήλωση Συλλογής Σχολικών Ειδών είναι μια εξαιρετικά σημαντική ενέργεια, η οποία κινείται στην κατεύθυνση ουσιαστικής στήριξης μαθητών, ωφελούμενων οικογενειών της ΚΟ.Δ.Ε.Π., σημειώνοντας:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μέσω αυτής της εκδήλωσης θα βοηθήσουμε παιδιά που έχουν ανάγκη,  προσφέροντάς τους σχολικά είδη.  Είναι μια εκδήλωση που διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά, η οποία στέλνει μηνύματα αλληλεγγύης, προσφοράς, ελπίδας και αισιοδοξίας που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη στις μέρες μας.  Είναι εξαιρετικά σημαντικό να υλοποιούνται κοινωνικές δράσεις με επίκεντρο τη στήριξη μαθητών της πόλης μας.

Στόχος είναι να προσφέρουμε χαμόγελα στα παιδιά. Θα ήθελα να καλέσω φορείς, συλλόγους και δημότες, να προσφέρουν σχολικά είδη. Είμαι βέβαιος ότι οι Πειραιώτες θα δείξουν για άλλη μια φορά την ευαισθησία που τους διακρίνει σε παιδιά που προσπαθούν για ένα καλύτερο μέλλον».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

8 Μαΐου το debate 5 υποψηφίων Δημάρχων για τον Δήμο Πειραιά

Την Τετάρτη 8 Μαΐου το Κανάλι-1 και το Portnet.gr, οργανώνουν το πρώτο δημόσιο debate υποψηφίων Δημάρχων για τον Δήμο Πειραιά. Το debate θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά σε συνεργασία της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά και της πρώτης ψηφιακής πύλης, του Portnet, και θα μεταδοθεί σε live streaming από[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *