Δ. Πειραιά: Συνεχίζεται η συλλογή σχολικών ειδών για οικονομικά αδύναμους μαθητές

Συνεχίζεται η συλλογή σχολικών ειδών για μαθητές ωφελούμενων οικογενειών και του προγράμματος «Διδακτική Αλληλεγγύη», στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

Στόχος της κοινωνικής αυτής πρωτοβουλίας είναι να βοηθηθούν οι μαθητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Η εκδήλωση Συλλογής Σχολικών Ειδών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  14/9/2019,  στην Ιωνίδειο Σχολή Πειραιά, από τις 17.00 έως και τις 21.00 και περιλαμβάνει πλήθος μουσικοχορευτικών  δραστηριοτήτων.

Συγκεκριμένα στην εκδήλωση συμμετέχουν η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, μουσικά σύνολα και χορωδία από το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά και χορευτικά συγκροτήματα από: την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια»,  τον Σύνδεσμο Γυναικών Κρήτης – Νήσων Αιγαίου, τον Ηγέροχο Σύλλογο Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το Χορευτικό Συγκρότημα Αγ. Δημητρίου Ταμπουρίων και  από την  Πανελλήνια Ένωση Λερίων.

Υπενθυμίζεται ότι τα σχολικά είδη συγκεντρώνονται έως το Σάββατο 14/9, από τις 9:00 έως τις 14:00, στο Γραφείο Εθελοντισμού (ισόγειο Δημαρχείου Πειραιά -Πλατεία Κοραή).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτοψία στα έργα της Ύδρας

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος μετέβη στην Ύδρα, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γεώργιο Κουκουδάκη και τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Μπελεγρή, επιθεώρησε τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και συζήτησε διεξοδικά όσα έχουν προγραμματιστεί για το Ιστορικό νησί της Ύδρας. Πιο συγκεκριμένα, επισκέφθηκε το εργοτάξιο του υπό[…]

Περισσότερα »

ACT4YOUTH στον Πειραιά… με στόχο την απασχόληση στους νέους

Του Αλέξανδρου Τσάκου… Η μη κερδοσκοπική οργάνωση PES Activists Greece διοργανώνει  εκδηλώσεις στο κέντρο του Πειραιά με θέμα την νεολαία και την εργασία. Τα διάφορα events θα λάβουν χώρα στις 16 Νοεμβρίου και θα έχουν ως θέμα την αξιοπρέπεια στην εργασία και την ανεργία στους νέους. Η αρχή θα ξεκινήσει[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *