Δ. Πειραιά: Τηλεματική στις στάσεις των Δημοτικών λεωφορείων

Επιμέλεια  Κ. Πετούση

Ψηλά στην ατζέντα της δημοτικής αρχής Πειραιά βρίσκεται η κοινωνική πολιτική και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους δημότες.

Σε αυτό το πλαίσιο η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Δημοτικής Συγκοινωνίας, Αλεξάνδρα Τουμαζάτου, μιλώντας στο Κανάλι  Ένα και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» των Νίκου Παρασκευά & Κωνσταντίνας Πετούση, προανήγγειλε την λειτουργία της τηλεματικής και των «έξυπνων» στάσεων των λεωφορείων του δήμου, εντός του Φεβρουαρίου.

Ανέφερε δε, ότι το 2021 αναμένεται να προστεθούν στον στόλο της δημοτικής συγκοινωνίας επιπλέον λεωφορεία, κόκκινου χρώματος όπως και τα υφιστάμενα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, υπενθυμίζοντας ότι η μετακίνηση είναι δωρεάν, ενώ στα πλεονεκτήματα για την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας στους δρόμους της πόλης από την χρήση των επιβατικών ΙΧ, συμπεριέλαβε τα σταθερά και πυκνά δρομολόγια.

Η κ. Τουμαζάτου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην μέριμνα του δήμου για τα ΑμεΑ, καθώς στο πλαίσιο το προγράμματος «Ήφαιστος», ο δήμος έχει θέσει στην εξυπηρέτηση τους για τις ανάγκες μετακίνησης, σύγχρονα αυτοκίνητα.

Η διαδικασία γίνεται με τηλεφωνικό ραντεβού στο γραφείο κίνησης λεωφορείων (210-4101371) από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ η μετακίνηση αφορά στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά.

Οι δηλώσεις της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Δημοτικής Συγκοινωνίας Αλεξάνδρας Τουμαζάτου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποκατάσταση επαρχιακού οδικού δικτύου σε Τροιζηνία – Πόρο  

Στο πλαίσιο της βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο των νησιών του Αργοσαρωνικού ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος επισκέφθηκε την περιοχή που εκτελούνται τα έργα αποκατάστασης στο επαρχιακό δίκτυο από Μετόχι μέχρι Αγ. Ελένη, περιοχή ποπυ παρουσίαζε μεγάλη επικινδυνότητα και πολλά ατυχήματα.   Μέχρι σήμερα έχουν εκτελεστεί εργασίες αποψίλωσης[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *