Δ. Πειραιά: Δωρεάν συνεδρίες λιπομέτρησης

Δωρεάν συνεδρίες λιπομέτρησης για τους πολίτες διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά, σε συνεργασία με την Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Παχυσαρκίας.

Οι συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας (Δραγάτση 1Α) σήμερα Πέμπτη 20/10 από τις 17:00 έως τις 19:00 και την Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 12:00.

Ο Διατροφολόγος-Διαιτολόγος που θα βρίσκεται στη Β΄ Δημοτική Κοινότητα, θα αξιολογήσει τα αποτελέσματα της λιπομέτρησης και θα δώσει κατευθύνσεις στους πολίτες για σωστή και υγιεινή διατροφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Άγχος στην εφηβεία και ο ρόλος των γονέων» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Εκδήλωση με θέμα «Άγχος στην εφηβεία και ο ρόλος των γονέων» θα φιλοξενήσει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας (Αρκαδίου 23)  την Δευτέρα 8 Μαϊου στις 6.30 το απόγευμα. Αυτή η 2η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Ακαδημία Γονέων-Εφηβεία από το Α έως το Ω” 1ος Κύκλος που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-[…]

Περισσότερα »

Το απόγευμα το Δ. Συμβούλιο για την παραίτηση Ψινάκη

Σήμερα στις 6 το απόγευμα θα συζητηθεί το θέμα της παραίτησης του Ηλία Ψινάκη στη Δημοτική αρχή Μαραθώνα. Υπενθυμίζεται ότι 23 από τους 30 δημοτικούς συμβούλους ζήτησαν με αίτημά τους την άμεση συνεδρίαση

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *