Δαβάκης: Εμβληματικό έργο η επένδυση στο Ελληνικό

Για εμβληματικό έργο, το οποίο θα αποτελέσει τονωτική ένεση για την οικονομία, έκανε λόγο, μιλώντας στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Προ παντός ψυχραιμία», ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Δαβάκης, όσον αφορά την εκκίνηση των εργασιών στο Ελληνικό.

Αναφερόμενος στο θέμα διατήρησης της Αγίας Σοφίας ως μουσειακό χώρο, ο κ. Δαβάκης απέδωσε τις κινήσεις Ερντογάν, σε «ψηφοθηρικούς λόγους και μικροπολιτικά συμφέροντα».

Επιπλέον, σε σχετική ερώτηση για τη στάση της Ελλάδας απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις, τόνισε ότι χρειάζονται επιλογές με «διαπαραταξιακό χαρακτήρα» και κοινή πολιτική από τα κόμματα, προκειμένου «να διαφυλαχθεί η εδαφική ακεραιότητα και η αξιοπρέπεια της χώρας».

 

Οι δηλώσεις του κ. Θανάση Δαβάκη

επιμέλεια Καλλιόπη Βλαχουτσάκου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νομοσχέδιο για εξωδικαστική επίλυση διαφορών καταθέτει η κυβέρνηση

Ο υπουργός Δικαιοσύνης κάνει λόγο για «μεγάλη μεταρρύθμιση στον χώρο της Δικαιοσύνης» και δηλώνει ότι υιοθετούνται οι βέλτιστες πρακτικές και τα πιο επιτυχημένα πρότυπα των ευρωπαϊκών χωρών. Την κατάθεση νομοσχεδίου για την εξωδικαστική επίλυση διαφορών, που φιλοδοξεί να μειώσει τον όγκο της δικαστικής ύλης που συσσωρεύεται στις δικαστικές αίθουσες και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *