Δεκαεννέα νεκροί σε 502 τροχαία στην Αττική τον Μάρτιο

Δεκαεννέα άτομα έχασαν τη ζωή τους και 570 τραυματίστηκαν σε 502 τροχαία που σημειώθηκαν τον Μάρτιο 2018, στην Αττική.

Ειδικότερα, 19 άτομα έχασαν τη ζωή τους σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα, 13 τραυματίστηκαν σοβαρά σε 12 ατυχήματα και 557 ελαφρά σε 471 τροχαία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα κυριότερα αίτια των ατυχημάτων και δυστυχημάτων αυτών ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς.

Επίσης, η μη χρήση προστατευτικού κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων επέτεινε, σε πολλές περιπτώσεις, τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δικηγόροι: “O ΕΝΦΙΑ συνδέθηκε με το ακίνητο και όχι με το εισόδημα”

Αποκατάσταση των αδικιών και επανεκτίμηση της κατάστασης για τον ΕΝΦΙΑ, ζητεί με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας Β. Αλεξανδρής. Με σκληρή γλώσσα, ο Β. Αλεξανδρής τονίζει ότι ο φόρος είναι αντισυνταγματικός και κάνει λόγο για παράλογες συνέπειες που “θέτουν σε δοκιμασία[…]

Περισσότερα »

Ευρωζώνη: Δηλώσεις μέσω twitter και πλεύση σε θολά νερά

Της Κωνσταντίνας Πετούση… Σε αχαρτογράφητα νερά “πλέει” η Ευρωζώνη μετά και από την απόφαση του Ελληνικού Κοινοβουλίου να προχωρήσει σε Δημοψήφισμα επί των προτάσεων των Δανειστών. Παρόλο που υπάρχουν φωνές που μιλούν για grexit, ωστόσο έντονη είναι και η υποστήριξη διαφόρων κρατών προς την Ελλάδα, ειδικά από τον Ευρωπαϊκό Νότο (Ιταλία[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *