Δεν αναβλήθηκε η συζήτηση του ΚΑΣ για την κήρυξη του Πειραιά ως ενιαίου αρχαιολογικού χώρου

του Νίκου Παρασκευά

Συνεδρίασε το μεσημέρι το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και παρά την αντίδραση ολόκληρου του πειραϊκού λαού, των βουλευτών, των φορέων και του δημοτικού συμβουλίου που είχαν ζητήσει ομόφωνα την αναβολή τα συζήτησης του θέματος που αφορά τον Πειραιά, προχώρησε στη συζήτησή του.

Κατόπιν αυτού αναμένεται η απόφαση που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα προβλέπει την κήρυξη του πρώτου και του δεύτερου διαμερίσματος ως αρχαιολογικών χώρων. Στη συνεδρίαση του ΚΑΣ ήταν παρών ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης που στήριξε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για να μη γίνει συζήτηση αλλά περιέργως εμφανίστηκαν και σύμβουλοι του συνδυασμού που πρόσκεινται στον Σύριζα, οι οποίοι ενώ χθες βράδυ είχαν ταχθεί υπέρ της αναβολής της συζήτησης του θέματος σήμερα δήλωσαν ότι εάν η συζήτηση δεν προκαλεί ζημιά στον Πειραιά δεν τους πειράζει εάν γίνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Πειραιά: Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου την Πέμπτη 7/12

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης θα φωταγωγήσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Πειραιά, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 18:00, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, δίνοντας το έναυσμα για την

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *