Δέσμευση φρούτων σε επιχείρηση του Ρέντη

Στη δέσμευση φρούτων αγνώστου προελεύσεως συνολικού βάρους 1.883 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, στα πλαίσια των συστηματικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.

Ειδικότερα, κατά τον ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση εμπορίου φρούτων στην περιοχή του Ρέντη, οι ελεγκτές εντόπισαν και δέσμευσαν ως μη κανονικά:

  • 67 πλαστικές κλούβες με πεπόνια βάρους 1.043 κιλών και
  • 3 μεγάσακους με καρπούζια βάρους 840 κιλών,

Επειδή τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν πληρούσαν τις απαιτήσεις των διατάξεων της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας ως προς την επισήμανση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δ. Πειραιά στην τελετή της πρεσβείας της Ρωσίας για την ημέρα του διπλωματικού υπαλλήλου

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στην τελετή που πραγματοποίησε την Παρσκευή η Πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα, στο Ρωσικό νεκροταφείο στο Δημοτικό Κοιμητήριο «Ανάσταση», για τη μνήμη των ενταφιασμένων Ρώσων Διπλωματών, στο πλαίσιο της Ημέρας του Διπλωματικού Υπαλλήλου, που εορτάζεται στη Ρωσία την 10η Φεβρουαρίου. Από τον Δήμο Πειραιά,[…]

Περισσότερα »

Ο Ολυμπιακός κοντά στις άπορες οικογένειες του Πειραιά

Για ακόμη μία φορά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης στέκεται εμπράκτως δίπλα στους οικονομικά αδύναμους δημότες του Πειραιά και συνεχίζει να καλύπτει τη σίτιση 160 άπορων οικογενειών της πόλης συνδράμοντας στο έργο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά. Υπενθυμίζεται ότι η κοινωνική προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε τον[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *