Δέσμευση φρούτων σε επιχείρηση του Ρέντη

Στη δέσμευση φρούτων αγνώστου προελεύσεως συνολικού βάρους 1.883 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, στα πλαίσια των συστηματικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.

Ειδικότερα, κατά τον ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση εμπορίου φρούτων στην περιοχή του Ρέντη, οι ελεγκτές εντόπισαν και δέσμευσαν ως μη κανονικά:

  • 67 πλαστικές κλούβες με πεπόνια βάρους 1.043 κιλών και
  • 3 μεγάσακους με καρπούζια βάρους 840 κιλών,

Επειδή τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν πληρούσαν τις απαιτήσεις των διατάξεων της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας ως προς την επισήμανση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έως τις 12 Ιουνίου η 6η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η 6η Ανθοκομική Έκθεση Πειραιά στον Τινάνειο Κήπο, η οποία άνοιξε τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 28 Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 12 Ιουνίου. Εκατοντάδες πολίτες από τον Πειραιά και τις γύρω περιοχές, επισκέπτονται τον Τινάνειο Κήπο και επιλέγουν τα φυτά και[…]

Περισσότερα »

Έκθεση “Πειραιάς: Το λιμάνι των τριήρων” 28/5/15

Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) Ενθουσιασμός αλλά και.. ενότητα στα μηνύματα των Γάλλων πολιτικών – 16 Ιουλίου 2018 Όλη η Γαλλία το περίμενε… και ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει – 15 Ιουλίου 2018 Γαλλία: Παγκόσμια πρωταθλήτρια ποδοσφαίρου – 15 Ιουλίου 2018

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *