Δέσμευση φρούτων σε επιχείρηση του Ρέντη

Στη δέσμευση φρούτων αγνώστου προελεύσεως συνολικού βάρους 1.883 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, στα πλαίσια των συστηματικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.

Ειδικότερα, κατά τον ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση εμπορίου φρούτων στην περιοχή του Ρέντη, οι ελεγκτές εντόπισαν και δέσμευσαν ως μη κανονικά:

  • 67 πλαστικές κλούβες με πεπόνια βάρους 1.043 κιλών και
  • 3 μεγάσακους με καρπούζια βάρους 840 κιλών,

Επειδή τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν πληρούσαν τις απαιτήσεις των διατάξεων της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας ως προς την επισήμανση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ο Δ. Πειραιά τιμούν την Ημέρα της Μητέρας

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον Πειραιά στον πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, τιμά την Ημέρα της Μητέρας στο πρόσωπο της “Μητέρας SOS”. Ο ρόλος της “Μητέρας SOS” για τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS, αποτελεί πρότυπο και σημείο αναφοράς. Μέσω της αγάπης της, της συναισθηματικής της υποστήριξης,[…]

Περισσότερα »

“Στον Πειραιά πληρώνουμε απίστευτες συνέπειες της κρίσης”

Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου… «Στον Πειραιά πληρώνουμε απίστευτες συνέπειες όχι μόνο από την οικονομική κρίση αλλά και από άλλες αιτίες, όπως οι καταστροφικές απόπειρες ιδιωτικοποιήσεων των ναυπηγείων, η καταστροφή της μεγαλύτερης βαριάς βιομηχανίας που είναι η ναυπηγική και ναυπηγοεπισκευαστική που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα ο ευρύτερος Πειραιάς είναι από εκείνες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *