Διακοπές ρεύματος σε Αθήνα και Πειραιά – Προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες

Διακοπές ρεύματος στο κέντρο της Αθήνας, σε περιοχές του Πειραιά και στο Αιγάλεω προκάλεσε ο σεισμός. Οι βλάβες, σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιες πηγές, εντοπίζονται στα δίκτυα μέσης και χαμηλής τάσης, ενώ στην υψηλή τάση (που θα επηρέαζε περισσότερες περιοχές) κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν εντοπίστηκαν προβλήματα.

Λόγω υπερφόρτωσης δικτύων προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες

Προβλήματα υπάρχουν στις τηλεπικοινωνίες λόγω υπερφόρτωσης όλων των δικτύων αφού αμέσως μετά τη σεισμική δόνηση όλοι προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους.

Οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών συνιστούν στο καταναλωτικό κοινό να καλούν μόνο επείγουσες κλήσεις και να επικοινωνούν μέσω εφαρμογών, όπως viber, WhatsApp και μέσα δικτύωσης.

Θοδωρής Ασβεστόπουλος

Θοδωρής Ασβεστόπουλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Συνήγορος του Πολίτη για τα τέλη ακινήτων που δεν χρησιμοποιούνται

Να εφαρμόζουν ενιαία και ορθά τη διάταξη του άρθρου 5 του ν. 3345/2005 και να μην επιβάλλουν αναδρομικά δημοτικά τέλη σε ακίνητα που δεν χρησιμοποιούνται και δεν ηλεκτροδοτούνται, σε περιπτώσεις

Περισσότερα »

«Ό,τι αγγίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης γίνεται πάντα επιτυχία»

Με αφορμή το πρόσφατο φιλικό του Ολυμπιακού με την Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης», η «nottinghampost.com» φιλοξενεί αφιέρωμα για τον ισχυρό άνδρα των δύο συλλόγων, Βαγγέλη Μαρινάκη με χαρακτηριστικό τίτλο: «Ό,τι αγγίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης γίνεται πάντα επιτυχία». Αναλυτικά: «Το να ταξιδεύεις στην Αθήνα είναι πάντα μια ενδιαφέρουσα εμπειρία. Όχι[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *