Διαξιφισμοί για τις επενδύσεις μεταξύ Σύριζα – ΝΔ στο Κανάλι Ένα 90,4

Επιμέλεια Κωνσταντίνα Πετούση

Διαξιφισμούς για τις επενδύσεις μεταξύ Σύριζα – ΝΔ, κατέγραψε το Κανάλι 1 και η εκπομπή «Προ παντός ψυχραιμία» του Ν. Μπαρδούνια.

Για πολιτική κρατικοδίαιτων επενδύσεων και μάλιστα διαπλεκόμενων επιχειρήσεων κατηγόρησε τη ΝΔ, η υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης και βουλευτής του Σύριζα Ολυμπία Τελιγιορίδου. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι επί διακυβέρνησης ΝΔ από τις 6.500 ξένες άμεσες επενδύσεις που έγιναν στη Νότια Ευρώπη, μόλις 60 ήταν αυτές που έγιναν στην Ελλάδα.

 

 

 

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, μίλησε για το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος και αναφερόμενος στις επενδύσεις έκανε λόγο για κινητροδοτήσεις μέσα από ένα πλαίσιο μείωσης της φορολογίας και των εισφορών, αλλά και προώθησης των μεταρρυθμίσεων. «Θα δώσουμε έμφαση στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της ναυτιλίας, μέσα από θεσμικές παρεμβάσεις» τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοκρατία υπό φαρμακευτική αγωγή…

Από τον Χάρη Παυλίδη…  Η χώρα για άλλη μια φορά βρέθηκε στις πρώτες σελίδες των διεθνών Μέσων Ενημέρωσης. Η πρώτη φορά ήταν με το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Το ενδεχόμενο της ονομασίας

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *