Διαξιφισμοί για τις επενδύσεις μεταξύ Σύριζα – ΝΔ στο Κανάλι Ένα 90,4

Επιμέλεια Κωνσταντίνα Πετούση

Διαξιφισμούς για τις επενδύσεις μεταξύ Σύριζα – ΝΔ, κατέγραψε το Κανάλι 1 και η εκπομπή «Προ παντός ψυχραιμία» του Ν. Μπαρδούνια.

Για πολιτική κρατικοδίαιτων επενδύσεων και μάλιστα διαπλεκόμενων επιχειρήσεων κατηγόρησε τη ΝΔ, η υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης και βουλευτής του Σύριζα Ολυμπία Τελιγιορίδου. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι επί διακυβέρνησης ΝΔ από τις 6.500 ξένες άμεσες επενδύσεις που έγιναν στη Νότια Ευρώπη, μόλις 60 ήταν αυτές που έγιναν στην Ελλάδα.

 

 

 

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης, μίλησε για το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος και αναφερόμενος στις επενδύσεις έκανε λόγο για κινητροδοτήσεις μέσα από ένα πλαίσιο μείωσης της φορολογίας και των εισφορών, αλλά και προώθησης των μεταρρυθμίσεων. «Θα δώσουμε έμφαση στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της ναυτιλίας, μέσα από θεσμικές παρεμβάσεις» τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θέσεις μάχης στον ακήρυχτο πόλεμο της ΝΔ

Ζήτημα χρόνου είναι, όπως όλα δείχνουν, η εκδήλωση της πρώτης μεγάλου εύρους αντιπαράθεσης στο εσωτερικό της Ν.Δ. μετά την εκλογική ήττα, ενώ ήδη οι πρώτες τροχιοδεικτικές βολές αποκαλύπτουν τη στρατηγική των δύο πλευρών. Οι αμφισβητίες της ηγεσίας Σαμαρά φέρονται να έχουν βάλει στην άκρη, προσωρινά, τις προσωπικές τους επιδιώξεις, κινούμενοι[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *