Διευρύνονται τα σημεία πώλησης ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Διευρύνεται συνεχώς το δίκτυο πωλήσεων του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, αφού, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, 1.005 επιλεγμένα σημεία, όπως περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ψιλικών κ.ά., διαθέτουν ηλεκτρονικά εισιτήρια ATH.ENA Ticket.

Τα εν λόγω σημεία έχουν παραλάβει φακέλους με πακέτα των 10+1 εισιτηρίων και των 5 εισιτηρίων, ολόκληρου και μειωμένου κομίστρου, τα οποία διατίθενται σε ένα τεμάχιο (πολλαπλό εισιτήριο ATH.ENA Ticket).

Ειδικότερα, έχουν διατεθεί φάκελοι των 10+1 εισιτηρίων, συνολικής αξίας 13,50 ευρώ και φάκελοι των 5 εισιτηρίων, αξίας 6,50 ευρώ. Επίσης, έχουν διατεθεί φάκελοι των 10+1 εισιτηρίων μειωμένου κομίστρου, αξίας 6 ευρώ και φάκελοι 5 εισιτηρίων μειωμένου κομίστρου, αξίας 3 ευρώ. Συνολικά, έχουν διανεμηθεί περισσότεροι από 230.000 φάκελοι με προφορτισμένα πολλαπλά εισιτήρια, τα οποία αντιστοιχούν σε 1.500.000 μεμονωμένα εισιτήρια.

«Ο Οργανισμός διευρύνει περαιτέρω το δίκτυο πωλήσεων των ηλεκτρονικών εισιτηρίων, με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών όλων των κατηγοριών επιβατών. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν κι άλλες υπηρεσίες, οι οποίες διευκολύνουν την αγορά εισιτηρίων και καρτών» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Ιωάννης Σκουμπούρης, όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξώδικο από πέντε Δήμους για την πώληση του Ελληνικού

Της Άννα Βακόντιου… Εξώδικη πρόσκληση προς τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιο Πιτσιόρλα απέστειλαν οι πέντε δήμοι της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων με αφορμή την υπογραφή του μνημονίου συναντίληψης μεταξύ του ΤΑΙΠΕΔ και της Lamda Development όσον αφορά τη σύμβαση επικαιροποίησης της αγοραπωλησίας των μετοχών της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε, που πραγματοποιήθηκε[…]

Περισσότερα »

Στο 1,15 ευρώ ανά λίτρο η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης

Στο 1,15 ευρώ ανά λίτρο αναμένεται να διαμορφωθεί, με τα σημερινά δεδομένα, η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης που θα διατίθεται από τον Οκτώβριο, επισημαίνει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Εξειδικεύοντας την εξαγγελία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ για μείωση κατά 30% του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, ο κ.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *