Διευθυντής ΜΕΘ Τζανείου: Ανάγκη ενίσχυσης του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού

Ο κρατικός μηχανισμός σίγουρα θα είναι πιο έτοιμος σε ένα πιθανό δεύτερο κύμα του κορωνοϊού αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εφησυχάσουμε ή να χαλαρώσουν τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί, τόνισε στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» με την Κωνσταντίνα Πετούση και τον Νίκο Παρασκευά, ο διευθυντής στη ΜΕΘ του Τζανείου νοσοκομείου, Θανάσης Πρεκατές.

Υπογράμμισε ότι ο κορωνοϊός δεν είναι ένας σύγχρονος ιός αφού προϋπήρχε, απλά τώρα είναι πιο επικίνδυνος γιατί μεταδίδεται πιο εύκολα.

Σε ότι αφορά τους ασυμπτωματικούς ασθενείς είπε ότι δεν μεταδίδουν εύκολα τη νόσο, ενώ άνοιξε παράθυρο αισιοδοξίας λέγοντας ότι ο κορωνοϊός αντιμετωπίζεται σε κάποιο βαθμό με τα υπάρχοντα φάρμακα.

Για την ενίσχυση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού είπε ότι θα πρέπει να γίνει και μάλιστα άμεσα, διότι μέχρι τώρα παρά τις προσλήψεις που έγιναν οι μονάδες που ασχολούνται με τον κορωνοϊό έχουν επανδρωθεί με προσωπικό από άλλα τμήματα των νοσοκομείων με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κενά στα τμήματα αυτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Κορωπίου στο “Κανάλι Ένα 90,4”

Οι Μαθητές της Πέμπτης τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κορωπίου -συνοδευόμενοι από τη δασκάλα τους Αντωνία Βαγενά- επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα το Κανάλι Ένα  90,4. και ξεναγήθηκαν στους χώρους του ραδιοφώνου. Ενημερώθηκαν από το διευθυντή του Καναλιού Ανδρέα Ρηγόπουλο για τη λειτουργία των Στούντιο και του Τμήματος των ειδήσεων και επισκέφθηκαν το χώρο[…]

Περισσότερα »

Αποφυλακίζεται ο Νίκος Ρωμανός

Αποφυλακίζεται τις επόμενες ημέρες ο Νίκος Ρωμανός, στα χέρια του οποίου είχε ξεψυχήσει ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος χτυπημένος από σφαίρα αστυνομικού τον Δεκέμβριο του 2008, μετά την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, που μείωσε μία από τις ποινές που του έχουν επιβληθεί ανοίγοντας έτσι τον δρόμο της εξόδου του από τη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *