Δημ. Γεωργιάδης: Αναγκαία η μείωση της φορολογίας στις λαϊκές αγορές

Για την εναρμόνιση των λαϊκών αγορών στα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση μίλησε στο ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ 904 και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» με τον Νίκο Παρασκευά και την Κωνσταντίνα Πετούση, ο πρόεδρος στην Α΄ Λαϊκή Πειραιά, Δημήτρης Γεωργιάδης, τονίζοντας την ανάγκη η Πολιτεία να μεριμνήσει για τους πωλητές των λαϊκών αγορών μέσα από μέτρα μείωσης της φορολογίας, αφού πλέον η λειτουργία τους με το 50%, έχει ως αποτέλεσμα την μείωση στα μεροκάματα από 26 το μήνα στα 15 με 17.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε την προσπάθεια που γίνεται από τους πωλητές για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων, προειδοποιώντας ότι οι παραβάτες τιμωρούνται με 15 μέρες αργία και 1500 ευρώ πρόστιμο, το οποίο διπλασιάζεται αν η παράβαση επαναληφθεί.

Ωστόσο, παρατήρησε ότι πολλοί ηλικιωμένοι συμπολίτες μας που επισκέπτονται τις λαϊκές αγορές δεν πειθαρχούν στη χρήση μάσκας, σημειώνοντας ότι οι έλεγχοι από τα αρμόδια κλιμάκια είναι συστηματικοί.

Της Κ. Πετούση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφτασαν τις 100 οι Τοπικές Μονάδες Υγείας

Στόχος του υπουργείου είναι μέχρι το τέλος του έτους να έχουν ξεπεράσει τις 120 οι εν λειτουργία δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σημειώνει ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Σταμάτης

Περισσότερα »

ΕΛ.ΑΣ.: 207 συλλήψεις σε κέντρο Αθήνας κι Ακρόπολη τον Αύγουστο

Σε 207 συλλήψεις προχώρησε τον περασμένο Αύγουστο η αστυνομία, στο πλαίσιο των ειδικών επιχειρησιακών σχεδίων αστυνόμευσης στο κέντρο της Αθήνας και στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης. Ειδικότερα, στο διάστημα αυτό στο κέντρο της πρωτεύουσας ελέγχθηκαν 3.539 άτομα και 55 οχήματα. Προσήχθησαν 2.844 άτομα και συνελήφθησαν 164 άτομα: 10 για κλοπές-διαρρήξεις, ένα για ληστείες, 9 για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, ένα για παράβαση του Νόμου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *