Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με μεγάλη ανατροπή

Δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξελέγη, μετά από μεγάλη ανατροπή στο β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο ανεξάρτητος υποψήφιος, προερχόμενος από την Νέα Δημοκρατία, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας, ο οποίος την πρώτη Κυριακή έλαβε 14,93% και 1.8419 ψήφους, επεκράτησε στην δεύτερη αναμέτρηση με 66,76% του επίσημου υποψήφιου της ΝΔ Νίκου Ταχιάου που έλαβε το 33,24% των ψήφων.

Στον α΄ γύρο ο κ. Ταχιάος έλαβε 22,40% και 27.629 ψήφους.

«Σήμερα νίκησε η Θεσσαλονίκη. Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους τους Θεσσαλονικείς ότι κι αν ψήφισαν», δήλωσε ο νέος δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Φορτισμένος συναισθηματικά και εν μέσω συνθημάτων ο επικεφαλής της παράταξης «Ναι στη Θεσσαλονίκη», στις πρώτες δηλώσεις αμέσως μετά τη νίκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών, τόνισε ότι «το μυαλό μας θα κατευθύνεται στο να γίνει καλύτερη η ζωή όλων».

«Η ευθύνη, η συνέπεια και η εργατικότητα, είναι η παρακαταθήκη που μου άφησε ο πατέρας μου», σημείωσε ο κ. Ζέρβας.

Ακολούθως ευχαρίστησε ονομαστικά τους συνεργάτες του, τη μητέρα και τις αδελφές του.

«Μόνο νίκες για τη Θεσσαλονίκη», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Μώραλης: Συνάντηση με το Δ.Σ. της Λέσχης Αρχιπλοιάρχων

Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης Αρχιπλοιάρχων. Τα μέλη της Λέσχης Αρχιπλοιάρχων παρέθεσαν γεύμα στον κ. Μώραλη, τον ενημέρωσαν για την πορεία, τις δραστηριότητες και το κοινωνικό έργο της Λέσχης ενώ του προσέφεραν αναμνηστικά δώρα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *