Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Ανακοίνωση για τους ψεκασμούς στα πεύκα

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του εντόμου της κάμπιας των πεύκων (Thaumetopoeapityocampa), ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας ενημερώνει ότι την Δευτέρα 11/11/2019 το τμήμα συντήρησης πρασίνου του Δήμου, θα ξεκινήσει την εκτέλεση των καθιερωμένων ψεκασμών όλων των πεύκων της πόλης, χρησιμοποιώντας το εγκεκριμένο βιολογικό σκεύασμα του Bacillusthurigiensis.

Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, απευθύνει έκκληση στους δημότες και τους κατοίκους της πόλης να φροντίσουν στην απομάκρυνση οχημάτων ή πάσης φύσεως εμποδίων σύμφωνα με τις κατά τόπους ημερήσιες ανακοινώσεις της υπηρεσίας που πιθανώς ενοχλούν την προσέγγιση των βυτιοφόρων στους χώρους εφαρμογής των ψεκασμών, προκειμένου να εξασφαλιστεί ο πλήρης ψεκασμός των πεύκων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Περάματος: Όχι στην επαναλειτουργία των ανενεργών δεξαμενών

Είναι μακριά νυχτωμένοι όσοι πιστεύουν πως μπορούν να ξαναλειτουργήσουν οι ανενεργές δεξαμενές πετρελαίου που βρίσκονται στο Πέραμα.   Ο Δήμος και ο λαός του Περάματος δεν θα το επιτρέψουν.

Περισσότερα »

Ν. Δελαγραμμάτικας: Οραματίζομαι τον Πειραιά μία σύγχρονη πόλη

Επιμέλεια Κωνσταντίνα Πετούση…Με ενδιαφέρει κάθε τομέας που έχω γνώση και αποδεδειγμένα γνωρίζω από αθλητισμό, παιδεία και πολιτισμό, δήλωσε στο Κανάλι 1 και την εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» των Κ. Πετούση

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *