Δήμος Κορυδαλλού: Δωρεάν Rapid Tests σε λαϊκή αγορά

Στην διενέργεια δωρεάν rapid test COVID-19 στην λαϊκή αγορά της Οδού Ματσούκα, προχώρησε σήμερα Δευτέρα (23/11) ο Δήμος Κορυδαλλού σε συνεργασία τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά.

“Την ομαλή λειτουργία των λαϊκών αγορών πρέπει να τη διαφυλάξουμε στο μέγιστο βαθμό. Από εδώ ψωνίζει σε χαμηλές τιμές, εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, η πλειοψηφία των κατοίκων του Κορυδαλλού. Οφείλουμε όμως, ως Δήμος να διασφαλίσουμε ότι δεν θα λειτουργούν ως εστία μετάδοσης του Covid-19”, δήλωσε ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς στην ΕΡΤ1.

“Πήραμε λοιπόν σήμερα τη πρωτοβουλία, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά, να διενεργήσουμε δωρεάν rapid test στους παραγωγούς που πωλούν τα προϊόντα τους στη λαϊκή αγορά της οδού Ματσούκα αλλά και σε όποιους από τους επισκέπτες το επιθυμούσαν.
Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν εντατικά τις επόμενες μέρες για να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης του κορωνοϊού στην πόλη μας”, πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ι. Βουράκης: Συνάντηση με υποψήφιους Ευρωβουλευτές της ΔΗΜΑΡ

Στη συνάντηση υποψηφίων Ευρωβουλευτών της ΔΗΜΑΡ στον Πειραιά, βρέθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ, είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς φίλους του, μέλη της ΔΗΜΑΡ και να συνομιλήσει, μεταξύ άλλων, με τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές, Σοφιά Ανδριοπούλου, Θεόδωρο Μαργαρίτη και Ανδρέα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *