Δήμος Πειραιά: Προσπάθειες να ανακουφιστεί η πόλη από τα σκουπίδια

Με συντονισμένες προσπάθειες ο Δήμος Πειραιά επιχειρεί τα τελευταία 24ωρα να ανακουφίσει τους δρόμους της πόλης, αλλά και τους πολίτες από τους αυξημένους όγκους των σκουπιδιών. Εν αναμονή και της σημερινής απόφασης της Διοίκησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ για την συνέχιση ή μη της απεργίας τους, ο Δήμος Πειραιά έχει καταφέρει, ζητώντας να βγουν περισσότερα οχήματα ασφαλείας στους δρόμους, που καθημερινά όλες τις ημέρες της απεργίας έκαναν αποκομιδή σκουπιδιών σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης, να «καθαρίσει» μεγάλο μέρος από τα σκουπίδια που κατακλύζουν δρόμους και πεζοδρόμια.

Μετά τους ψεκασμούς που γίνονται στους όγκους σκουπιδιών προκειμένου να αποφευχθούν μολύνσεις που μπορούν να μεταδοθούν στον αστικό ιστό λόγο και της υψηλής θερμοκρασίας, τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου «άδειασαν» πολλές γειτονιές από τα σκουπίδια, ενώ έμφαση δόθηκε τόσο σε παιδικές χαρές και παιδότοπους ,όσο και σε τουριστικές περιοχές, όπως το Μικρολίμανο.

Δείτε σχετικό φωτορεπορτάζ από τις προσπάθειες του Δήμου Πειραιά:


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πρεσβευτής του Μαραθώνα στον Κόσμο» Πρέσβεις ξένων χωρών

Πρεσβευτές του Δήμου Μαραθώνα στον κόσμο ανακηρύχθηκαν 33 Πρέσβεις ξένων χωρών στην Ελλάδα στην τιμητική βραδιά που διοργάνωσε ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης και αγκάλιασε η ΚΕΔΕ και προσωπικά ο Πρόεδρος της, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης εξέφρασε τις εγκάρδιες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *