Δωρεάν σπουδές Νοσηλευτικής στο Τζάνειο Νοσοκομείο

Για την δυνατότητα δωρεάν φοίτησης που παρέχει το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Τζανείου Νοσοκομείου, στην ειδικότητα του βοηθού νοσηλευτικής γενικής νοσηλείας, μίλησε στο Κανάλι 1 -φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» των Κ. Πετούση & Ν. Παρασκευά, η νοσηλεύτρια-εκπαιδεύτρια του ΔΙΕΚ, Δέσποινα Παπαδοπούλου.

Μεταξύ άλλων ανέφερε τις εκπαιδευτικές παροχές της σχολής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κλινική άσκηση των σπουδαστών. Η φοίτηση είναι διετής ενώ χορηγείται βεβαίωση επαγγελματικής κατάρτισης, της οποίας ο τίτλος αναγνωρίζεται σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Παράλληλα η κ. Παπαδοπούλου σημείωσε ότι δυνατότητα φοίτησης έχουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται είτε για την επαγγελματική αποκατάσταση είτε για την προσφορά στον συνάνθρωπο, ανεξαρτήτως ηλικίας με κύρια όμως προϋπόθεση να έχουν απολυτήριο λυκείου, αφού το εν λόγο πρόγραμμα εντάσσεται στην μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Να σημειωθεί ότι οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2019.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 4592706-7, από Δευτέρα έως Παρασκευή 8 το πρωί με 2 το μεσημέρι, καθώς και στην ιστοσελίδα tzaneio.gr/diek

 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ Γ΄ΕΞΑΜΗΝΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πηγές υπ. Εργασίας: Δεν θα θιγούν τα επιδόματα των παραπληγικών

Δεν πρόκειται να θιγούν τα επιδόματα των παραπληγικών βεβαιώνουν κατηγορηματικά πηγές του υπουργείου Εργασίας με αφορμή χθεσινή επιθυμία του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών για συνάντηση στη Βουλή με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Θεανώ Φωτίου που δεν κατέστη δυνατή καθώς, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, δεν είχε η ίδια ειδοποιηθεί εκ των[…]

Περισσότερα »

1.635 παράτυποι μετανάστες διασώθηκαν το τριήμερο

Στη διάσωση και περισυλλογή 1.635 παράτυπων μεταναστών προχώρησε το Λιμενικό Σώμα από την Παρασκευή έως σήμερα το πρωί σε 54 περιστατικά έρευνας και διάσωσης, στο ανατολικό Αιγαίο. Τα περιστατικά αυτά εξελίχθηκαν στα νησιά Λήμνου, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Αγαθονησίου, Φαρμακονησίου, Ψερίμου και Κω.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *