Δράσεις του Ερυθρού Σταυρού Πειραιά στο Πασαλιμάνι

Αυτό το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου στο Πασαλιμάνι το Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Πειραιά έχει ετοιμάσει ποικίλες δράσεις για να κάνει γνωστό το όραμα και το έργο του εθελοντισμού στους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης.  

Καθ’ όλη την διάρκεια του διημέρου οι εθελοντές του ΕΕΣ από τις 11 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ θα είναι στη διάθεσή των επισκεπτών για να δείξουν Πρώτες Βοήθειες, άρχές της Διάσωση και  Αγωγής Υγείας.

Ειδικά το Σάββατο 18/5 και ώρες 18.00 έως 20.30 και την Κυριακή 19/5 και ώρες 11.00 έως 13.00 θα υπάρξει ειδική δράση για παιδιά. Τι πιο όμορφος τρόπος να περάσετε λίγο από το χρόνο σας στο Πασαλιμάνι, στην Πλατεία Κανάρη, απέναντι από το ρολόι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες από πρόσφατη δράση του Ερυθρού Σταυρού -Περιφερειακό Τμήμα Πειραιά- στο Κέντρο της Πόλης

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε ρυθμούς «τσάμικου» η Κομισιόν!

του Θοδωρή Ασβεστόπουλου… Τον περασμένο Ιούνιο στο άρθρο της ιστοσελίδας του ΚΑΝΑΛΙΟΥ 1 με τίτλο «Του χρόνου η Γιουροβίζιον θα χορέψει τσάμικο;», εκφράσαμε μία ανησυχία. Μήπως με την νίκη της ταταρικής καταγωγής Τζαμάλα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, για λογαριασμό της Ουκρανίας, που τραγούδησε για τον «διωγμό» των Τατάρων – συνεργατών[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *