Δράσεις του Ερυθρού Σταυρού Πειραιά στο Πασαλιμάνι

Αυτό το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου στο Πασαλιμάνι το Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Πειραιά έχει ετοιμάσει ποικίλες δράσεις για να κάνει γνωστό το όραμα και το έργο του εθελοντισμού στους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης.  

Καθ’ όλη την διάρκεια του διημέρου οι εθελοντές του ΕΕΣ από τις 11 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ θα είναι στη διάθεσή των επισκεπτών για να δείξουν Πρώτες Βοήθειες, άρχές της Διάσωση και  Αγωγής Υγείας.

Ειδικά το Σάββατο 18/5 και ώρες 18.00 έως 20.30 και την Κυριακή 19/5 και ώρες 11.00 έως 13.00 θα υπάρξει ειδική δράση για παιδιά. Τι πιο όμορφος τρόπος να περάσετε λίγο από το χρόνο σας στο Πασαλιμάνι, στην Πλατεία Κανάρη, απέναντι από το ρολόι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες από πρόσφατη δράση του Ερυθρού Σταυρού -Περιφερειακό Τμήμα Πειραιά- στο Κέντρο της Πόλης

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Και σήμερα υψηλός ο κίνδυνος για πυρκαγιά

Παραμένει και σήμερα υψηλός ο κίνδυνος για πυρκαγιά σε πολλές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης. Ειδικότερα, υπάρχει υψηλός κίνδυνος (δείκτης 3) για τους νομούς Αττικής, Εύβοιας, Αργολίδας, Λακωνίας, Δωδεκανήσου

Περισσότερα »

Η τροχαία Αττικής βεβαίωσε σε μία μόλις ημέρα 504 παραβάσεις για ταχύτητα

Σε στοχευμένο έλεγχο που πραγματοποίησε, την περασμένη Τετάρτη, 20 Ιουνίου, η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου του λεκανοπεδίου βεβαιώθηκαν 504 παραβάσεις σε οδηγούς επειδή οδηγούσαν με υπερβολική ταχύτητα. Παράλληλα, αφαιρέθηκαν 89 πινακίδες κυκλοφορίας, 89 άδειες κυκλοφορίας και 175 άδειες οδήγησης. Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής επισημαίνει στους[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *