Δράσεις του Ερυθρού Σταυρού Πειραιά στο Πασαλιμάνι

Αυτό το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου στο Πασαλιμάνι το Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Πειραιά έχει ετοιμάσει ποικίλες δράσεις για να κάνει γνωστό το όραμα και το έργο του εθελοντισμού στους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης.  

Καθ’ όλη την διάρκεια του διημέρου οι εθελοντές του ΕΕΣ από τις 11 το πρωί μέχρι τις 21.00 το βράδυ θα είναι στη διάθεσή των επισκεπτών για να δείξουν Πρώτες Βοήθειες, άρχές της Διάσωση και  Αγωγής Υγείας.

Ειδικά το Σάββατο 18/5 και ώρες 18.00 έως 20.30 και την Κυριακή 19/5 και ώρες 11.00 έως 13.00 θα υπάρξει ειδική δράση για παιδιά. Τι πιο όμορφος τρόπος να περάσετε λίγο από το χρόνο σας στο Πασαλιμάνι, στην Πλατεία Κανάρη, απέναντι από το ρολόι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες από πρόσφατη δράση του Ερυθρού Σταυρού -Περιφερειακό Τμήμα Πειραιά- στο Κέντρο της Πόλης

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε Ανώνυμη Εταιρεία τα οικονομικά των νοσοκομείων

H ανάθεση σε μία πολυμετοχική “ανώνυμη εταιρεία δημοσίου συμφέροντος”, της δημιουργίας, διαχείρισης και επικαιροποίησης του Συστήματος Αμοιβών Νοσοκομείων, αποτελεί το κύριο σημείο πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, κατά τη συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, κρατούν προς το[…]

Περισσότερα »

Ελλάδα: Ρεκόρ κρατήσεων από Γερμανούς – Αυστριακούς

Oι κρατήσεις Γερμανών τουριστών για την Ελλάδα βρίσκονται σε επίπεδο ρεκόρ και αναμένεται να ξεπεράσουν εκείνες του προηγούμενου ρεκόρ του 2015. «Αχτίδα ελπίδας για τον σημαντικότερο κλάδο της ελληνικής οικονομίας» χαρακτηρίζει το γερμανικό περιδοικό Spiegel, το ρεκόρ κρατήσεων των Γερμανών για την Ελλάδα. «Παρά την προσφυγική κρίση και τις σχεδιαζόμενες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *