Το ΔΣ του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» δέχθηκε ο Πρ. Παυλόπουλος

Παράδειγμα κοινωνικής συμπαράστασης για τη στήριξη του κοινωνικού ιστού χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, «Το Σπίτι του Ηθοποιού» κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε, νωρίτερα σήμερα Πέμπτη, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Θα σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της Πολιτείας, πέρα από τα συγχαρητήρια, για όλα αυτά που κάνετε. Και ότι αυτό δεν είναι μόνο για τους ηθοποιούς. Είσθε ένα υπόδειγμα συμπαράστασης σε συναδέλφους σας σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Θέλω να το καταλάβει καθένας που μας βλέπει και μας ακούει αυτήν τη στιγμή, ότι τέτοια παραδείγματα κοινωνικής συμπαράστασης για να στηρίζουμε τον κοινωνικό μας ιστό, είναι πολύ σημαντικά για όλους μας. Και αυτό θέλω να συμβολίζει η παρουσία μας εδώ από κοινού. Να κρατάτε και να αντέχετε, ευχαριστίες θερμές. Όταν χρειασθεί και όσο μπορώ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, είμαι εδώ» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Ιδρύματος, Άννα Φόνσου, αφού ευχαρίστησε τον κ. Παυλόπουλο για τη συνάντηση, αναφέρθηκε στον Μαραθώνιο της ΕΡΤ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, που είναι και η γιορτή των ηθοποιών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το μήνυμα του Παυλόπουλου στην Τουρκία από την Ψέριμο

«Το σύμβολο της ελληνοτουρκικής φιλίας είναι η σωστή εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, όπως ταιριάζει σε δημοκρατικούς και ειρηνικούς λαούς», τόνισε από την ακριτική Ψέριμο, την οποία επισκέφθηκε για τον εορτασμό της 70ής επετείου της Ενσωμάτωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Η δήλωσή του έγινε από το στρατιωτικό φυλάκιο του[…]

Περισσότερα »

Σταθάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δημιουργήσει θέσεις στο Δημόσιο

Σαν δύο παράλληλοι κόσμοι που αναζητούν διαφορετικές συνθήκες. Ο Γ. Σταθάκης από το γραφείο του, που έχει κατακλυστεί από κόσμο, λέει στο δημοσιογράφο του Channel 4, Πολ Μέισον, τη βασική διάκριση που υφίσταται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη: «Είναι αυτοί που θέλουν τη λιτότητα και αυτοί που δεν την θέλουν».[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *