Το ΔΣ του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» δέχθηκε ο Πρ. Παυλόπουλος

Παράδειγμα κοινωνικής συμπαράστασης για τη στήριξη του κοινωνικού ιστού χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, «Το Σπίτι του Ηθοποιού» κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε, νωρίτερα σήμερα Πέμπτη, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Θα σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της Πολιτείας, πέρα από τα συγχαρητήρια, για όλα αυτά που κάνετε. Και ότι αυτό δεν είναι μόνο για τους ηθοποιούς. Είσθε ένα υπόδειγμα συμπαράστασης σε συναδέλφους σας σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Θέλω να το καταλάβει καθένας που μας βλέπει και μας ακούει αυτήν τη στιγμή, ότι τέτοια παραδείγματα κοινωνικής συμπαράστασης για να στηρίζουμε τον κοινωνικό μας ιστό, είναι πολύ σημαντικά για όλους μας. Και αυτό θέλω να συμβολίζει η παρουσία μας εδώ από κοινού. Να κρατάτε και να αντέχετε, ευχαριστίες θερμές. Όταν χρειασθεί και όσο μπορώ, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, είμαι εδώ» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Ιδρύματος, Άννα Φόνσου, αφού ευχαρίστησε τον κ. Παυλόπουλο για τη συνάντηση, αναφέρθηκε στον Μαραθώνιο της ΕΡΤ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, που είναι και η γιορτή των ηθοποιών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποτάμι για υπόθεση Novartis: H Βουλή να μη μετατραπεί σε ρωμαϊκή αρένα

Επίθεση κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στην υπόθεση της Novartis εξαπολύει το Ποτάμι, ενώ παράλληλα απευθύνει έκκληση για υπευθυνότητα απ ‘όλες τις πλευρές. «Η Βουλή και ο πολιτικός κόσμος οφείλουν να διαχειριστούν το σύνολο της δικογραφίας με υπευθυνότητα και σεβασμό στις θεσμικές κοινοβουλευτικές και δικαστικές διαδικασίες. Το Ποτάμι θα εξαντλήσει όλες[…]

Περισσότερα »

“Η φετινή Ανάσταση φέρνει την αναγέννηση της ελπίδας”

«Η φετινή Ανάσταση είναι ξεχωριστή. Φέρνει μαζί της την αναγέννηση της ελπίδας του λαού μας για ένα καλύτερο αύριο. Ένα αύριο που ήδη έχει κάνει τα πρώτα του βήματα. Αυτή είναι η δική μας Ανάσταση. Είναι η Ανάσταση όλων μας, που έχουμε πάρει την απόφαση να σταθούμε όρθιοι, να κοιτάξουμε[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *