Σπουδαία παιχνίδια προέκυψαν από τις κληρώσεις των κυπέλλων Ελλαδας στο πόλο ανδρών και πόλο γυναικών. Στους άνδρες θα συγκρουστούν, σε νοκ άουτ αγώνες, Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός, Εθνικός Πειραιά – ΑΕΚ και Γλυφάδα – Περιστέρι, ενώ στις γυναίκες ξεχωρίζει το ζευγάρι Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη, που θα αναμετρηθεί σε διπλά ματς.
Αναλυτικά οι κληρώσεις της φάσης των «16» του κυπέλλου ανδρών και των προημιτελικών του κυπέλλου γυναικών:
ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός
Πανιώνιος – ΟΥΚ Βόλου
ΠΑΟΚ ERGO DOMUS – ΝΟ Χίου
Άρης Θεσσαλονίκης – Υδραϊκός
Εθνικός Πειραιά – ΑΕΚ
ΑΝΟ Γλυφάδας – ΓΣ Περιστερίου
ΑΟ Παλαιού Φαλήρου – ΝΟ Χανίων
ΝΟ Βουλιαγμένης – Παναθηναϊκός
Οι νοκ άουτ αγώνες θα διεξαχθούν στις 2 Φεβρουαρίου.
Οι 8 ομάδες στη συνέχεια, θα αγωνιστούν στην Προημιτελική Φάση (2 Μαρτίου) και οι νικήτριες (σε νοκ άουτ επίσης παιχνίδια) προκρίνονται στο Final 4 (22-23 Μαρτίου)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΑΕΚ – 8η Ομάδα Α1
ΑΝΟ Γλυφάδας i Repair – Πανιώνιος
Εθνικός Nobel Hellas – 7η Ομάδα Α1
Ολυμπιακός – ΝΟ Βουλιαγμένης
Σημείωση: Η 7η και 8η Ομάδα θα προκύψει μετά την ολοκλήρωση του Α” Γύρου (29 Ιανουαρίου) στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.
Οι διπλοί αγώνες θα διεξαχθούν στις 2 και 28 Φεβρουαρίου (οι επαναληπτικοί στις έδρες των φιλοξενούμενων).
Οι νικήτριες ομάδες προκρίνονται στο Final 4 που θα διεξαχθεί 22 και 23 Μαρτίου.