Ε. Αχτσιόγλου: Ναι στη σύσταση ομάδας εργασίας για τα μπλοκάκια

Θετική στην πρόταση βουλευτών για τη δημιουργία Ομάδας Εργασίας που θα εξετάσει το ζήτημα με τα μπλοκάκια, δήλωσε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι έως το τέλος της εβδομάδας θα σταλούν τα ειδοποιητήρια που αφορούν τους ασφαλισμένους στο Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητων Απασχολούμενων. Η υπουργός Εργασίας ανέφερε επίσης  ότι από τα ειδοποιητήρια που έχουν σταλεί, προκύπτει ότι το 80% των πρώην ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ θα πληρώσουν λιγότερα. Όπως είπε, θα πληρώσουν 170 ευρώ τον μήνα ενώ ήταν 245 ευρώ για τους παλαιούς ασφαλισμένους και 210 ευρώ για τους νέους ασφαλισμένους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία το νομοσχέδιο για 120 δόσεις και ΕΝΦΙΑ

Έχοντας εξασφαλίσει την συναίνεση των τεσσάρων εκ των έξι κομμάτων της Βουλής, το νομοσχέδιο για την μείωση του ΕΝΦΙΑ και την βελτίωση και διεύρυνση της ρύθμισης των 120 δόσεων ψηφίστηκε από την Ολομέλεια.

Περισσότερα »

Νομοθετική ρύθμιση για κακοπληρωτές εντός τριμήνου

«Καμία πρώτη κατοικία δεν θα βγει σε πλειστηριασμό» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Παπαδημητρίου απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, επισημαίνοντας ότι η πρώτη κατοικία είναι

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *