Ε.Ε.Σ.: Διανομή δεμάτων με είδη προσωπικής υγιεινής στο ΚΥΤ Λέσβου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα διανομής κυτίων με είδη προσωπικής υγιεινής στις γυναίκες πρόσφυγες που είναι μόνες στο ΚΥΤ Λέσβου.

Οι Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Λέσβου που βρίσκονται στο πλευρό των προσφύγων, προσφέροντας βοήθεια και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον COVID-19, μοίρασαν σήμερα Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, κυτία που περιείχαν μεταξύ άλλων, χτένα, αφρό ξυρίσματος, οδοντόβουρτσα, αφρόλουτρο, σαμπουάν, σαπούνι, χαρτομάντηλα, και πετσέτα προσώπου.

 

Η διανομή συνεχίζεται αύριο Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 με  τη διανομή κυτίων με είδη προσωπικής υγιεινής  στις οικογένειες προσφύγων που βρίσκονται στο ΚΥΤ.

Οι Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με υψηλό αίσθημα ευθύνης, υποστήριξης και αλληλεγγύης συνεχίζουν να βρίσκονται ακούραστα δίπλα στους συνανθρώπους που χρειάζονται ισχυρή και συνεχή στήριξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησαν σήμερα οι ηλεκτρονικές εγγραφές σε ΑΕΙ – ΤΕΙ

Από τις 10 έως τις 17 Σεπτεμβρίου θα γίνουν με σύστημα «ηλεκτρονικής» προεγγραφής οι εγγραφές των επιτυχόντων στα τμήματα και τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το Γενικό Λύκειο (ΓΕΛ) ή από τα Επαγγελματικά Λύκεια (Ομάδα Α’ και Β’). Συγκεκριμένα εφέτος, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, καθιερώνεται σύστημα υποχρεωτικής ηλεκτρονικής[…]

Περισσότερα »

ΕΦΕΤ: Κατασχέθηκαν 13 τόνοι ληγμένων προϊόντων στη Βόρεια Ελλάδα

Έλεγχο σε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της τυποποίησης, συσκευασίας και εμπορίας μιγμάτων μπαχαρικών, βοτάνων και προσθέτων, τα οποία προορίζονται για χονδρική πώληση, πραγματοποίησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων και της διερεύνησης καταγγελιών πολιτών. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *