Ε.Ι.Ο.: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Λέιζερ

Με 8 αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η ελληνική ιστιοπλοΐα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ Στάνταρντ ανδρών, Λέιζερ Ράντιαλ ανδρών και Λέιζερ Ράντιαλ γυναικών που θα διεξαχθεί στο Γκτανσκ της Πολωνίας.

Στα Λέιζερ Στάνταρντ ανδρών θα τρέξουν οι Αναστάσιος Παναγιωτίδης (Ν.Ο.Θ.), Δημήτρης Παπαδημητρίου (Ν.Ο.Β.), Αντώνης Μπουγιούρης (Ν.Ο.Π.Φ.) και Λουκιανός Ζαμίτ (Ν.Ο.Β.).

Στα Λέιζερ Ράντιαλ ανδρών θα αγωνιστεί ο Ιωάννης Μάντης (Ν.Ο Αρτέμιδας Σπάτων).

Στα Λέιζερ Ράντιαλ γυναικών θα λάβουν μέρος οι Βασιλεία Καραχάλιου (Ι.Ο.Π.), Ναταλία Ταμβακίδου (Ν.Ο.Θ.) και Αθανασια Φακίδη (Ν.Ο.Β.).

Η πρώτη ιστιοδρομία έχει προγραμματιστεί για την  Πέμπτη. Ο αγώνας ολοκληρώνεται την Κυριακή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυστηρές παρατηρήσεις του Β. Μαρινάκη στην ομάδα Κ 19

Τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και διάφορα προβλήματα συμπεριφοράς που έχουν παρατηρηθεί στην ομάδα Κ 19 του Ολυμπιακού δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τη Διοίκηση της ΠΑΕ και με αφορμή την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έθεσε τους «μικρούς»  προ των ευθυνών τους. Ο διοικητικός ηγέτης των[…]

Περισσότερα »

Σήμερα η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Πειραιά

Σήμερα (25/6)  στον  Πολυχώρο «ΑΠΟΛΛΩΝ»  ( Ερμουπόλεως & Πηλίου 1- Καμίνια) θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά  με τα παρακάτω Θέματα Ημερησίας Διάταξης: 1. Ανάγνωση και επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών. 2. Εκλογή τριών (3) γραμματέων για την τήρηση των Πρακτικών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *