ΕΕΣ: Ανοίχθηκε λογαριασμός για τους πυρόπληκτους της Αν. Αττικής

του Θοδωρή Ασβεστόπουλου

Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση πολιτών και φορέων για την ενίσχυση των πληγέντων από την φονική πυρκαγιά που κατέστρεψε το Μάτι Ανατολικής Αττικής, με αποτέλεσμα να καλυφθεί άμεσα και με πλεόνασμα η απαραίτητη ανθρωπιστική βοήθεια. 

«Ύστερα από την συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου δεν χρειάζονται πλέον άλλα είδη πρώτης ανάγκης», δήλωσε στο Κανάλι Ένα η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Τμήματος Πειραιά Ελένη Δρυ για την ανθρωπιστική  βοήθεια προς τους πυροπαθείς της Ανατολικής Αττικής.

Η κυρία Δρυ αναφέρθηκε στον λογαριασμό που ανοίχθηκε στην Eurobank, όπου μπορεί να καταθέσει όποιος επιθυμεί χρήματα για την περαιτέρω ανακούφιση των πληγέντων, καθώς και στα μαθήματα των νέων σχολών εκπαίδευσης που θα ξεκινήσουν στον Ερυθρό Σταυρό από τον Σεπτέμβριο για τους μαθητευόμενους εθελοντές.

Η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Πειραιά ευχαρίστησε επίσης όλους όσους συνέβαλλαν εθελοντικά προς βοήθεια των πυρόπληκτων.

Ο αριθμός λογαριασμού στην Eurobank:

0026024 031020 1181388

και  ΙΒΑΝ GR 6402602400 00031020 1181388

Οι δηλώσεις της προέδρου του Ερυθρού Σταυρού Πειραιά Ελένης Δρυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για την καταδίκη της καθαρίστριας από τον Βόλο

Την άμεση παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου προκάλεσε η απάνθρωπη καταδίκη καθαρίστριας από το Πενταμελές Εφετείο της Λάρισας σε ποινή κάθειρξης 10 ετών, γεγονός που την οδήγησε στις φυλακές Θηβών.  Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός ήδη ζήτησε να της διαβιβαστεί η απόφαση του Δικαστηρίου, προκειμένου να τη μελετήσει, ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες της αναίρεσης κατά της καταδικαστικής απόφασης. Παράλληλα, η κ. Δημητρίου θα μελετήσει όλα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *