Έφυγε ο Ντίνος Μαστρονικόλας

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας του Πειραιά, Ντίνος Μαστρονικόλας.

Ο Ντίνος Μαστρονικόλας , ήταν ο βενιαμίν της πολυμελούς οικογένειας Μαστρονικόλα που μετοίκησε στον Πειραιά από τον Αθανάσιο Διάκο (Μουσουνίτσα) Φωκίδας στις αρχές του 20ου αιώνα ιδρύοντας το γνωστό γαλακτοπωλείο-ζαχαροπλαστείο .

Ο Ντίνος Μαστρονικόλας παρέμεινε στην οικογενειακή επιχείρηση και τη γιγάντωσε με κύρια επαγγελματικά χαρακτηριστικά την τιμιότητα, την εργατικότητα και την προσήνεια , δημιουργώντας παράλληλα μια σπουδαία οικογένεια. Για όλους εμάς που μεγαλώσαμε στον Πειραιά «ο κύριος Ντίνος» αποτέλεσε ένα κομμάτι της παράδοσης της πόλης και παραμένει μέχρι και  σήμερα γνωστό ως ένα από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Αττικής  στη  οδό  Καραολή και Δημητρίου για 110 ολόκληρα χρόνια και με ειδικότητα πέραν των άλλων το γαλακτομπούρεκο.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την σήμερα Παρασκευή στις 14.οο στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Πειραιά.  Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα υπέρ του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιερά Σύνοδος κατά ΣΥΡΙΖΑ και Ποταμιού για Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου

Σε έντονο ύφος, η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, αναφορικά με το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου (ΠΙΙΕΤ). Η Εκκλησία στρέφεται συγκεκριμένα κατά του Ποταμιού και του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι υπερψήφισαν τον Φεβρουάριο του 2018 την τροπολογία 1488/152/22.2.2018, σύμφωνα με την οποία αφαιρείται από τον[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *