Εγκαίνια Δωροέκθεσης της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Ο Δήμαρχος Πειραιά  Γιάννης Μώραλης, παραβρέθηκε στα εγκαίνια της Δωροέκθεσης, που διοργανώνει για 25η χρονιά η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ. Ο οποίος κατά την ομιλία του, μεταξύ άλλων,  ευχαρίστησε τον κ. Μώραλη για τη στήριξη του Δήμου Πειραιά στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως. Η Δωροέκθεση, φιλοξενείται στο κτίριο έναντι του Κεντρικού Ταχυδρομείου Πειραιά (Φίλωνος & Τσαμαδού). Αποτελεί δε σημαντικό κοινωνικό θεσμό για την πόλη, καθώς τα έσοδα ενισχύουν το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη Πειραιώς.

Ο Δήμαρχος Πειραιά σε χαιρετισμό του, τόνισε:  «Μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές της σημερινής εκδήλωσης είναι το μήνυμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεραφείμ,  ότι σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Θα ήθελα να καλέσω τους Πειραιώτες να έρθουν και να στηρίξουν τη Δωροέκθεση,  που διοργανώνεται για 25η χρονιά στην πόλη μας, προκειμένου να ενισχύσουμε το σημαντικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Το έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς είναι γνωστό στην πόλη μας και όχι μόνο.  Ως Δήμος  στεκόμαστε στο πλευρό της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και  με την υλοποίηση κοινωνικών πρωτοβουλιών από κοινού, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω απ΄ την πλευρά μου,  τον Όμιλο Ξυνή και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ πλέον,  για τη γενικότερη προσφορά τους στην πόλη,  στην Μητρόπολη Πειραιά καθώς και για τη συνεργασία τους με τον Δήμο, όπως επίσης και τον Αντώνη Γλύκα και τους Βετεράνους του Ολυμπιακού, με τους οποίους μας ενώνουν πολλά τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Τα εγκαίνια της Δωροέκθεσης της  Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς σηματοδοτούν την έναρξη των εκδηλώσεων των Χριστουγέννων. Θα ήθελα να καλέσω γι ακόμα μια φορά τους Πειραιώτες να έρθουν στη Δωροέκθεση, έτσι ώστε να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας και να τους προσφέρουμε χαμόγελα,  για να νιώσουν ότι δεν είναι μόνοι τους. Σας ευχαριστώ πολύ».

Ωράριο Δωροέκθεσης:

Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο: 10:00-15:00 & 17:00-20:00

Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 10:00-14:00 &17:00-20:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Πειραιάς για όλους”: Να σταματήσει η διέλευση βαρέων οχημάτων του ΟΛΠ από την πόλη

“Με ευρύτατη πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά απαιτεί τη διακοπή της διέλευσης των βαρέων οχημάτων του ΟΛΠ από την πόλη και την άμεση υπογραφή της Μελέτης Περιβαλλοντικών

Περισσότερα »

Ευχές για τον Ολυμπιακό από το Σικάγο!

Η “καρδιά” του Ολυμπιακού “χτυπάει” σ’ όλο τον κόσμο! Παντού υπάρχει ο Ολυμπιακός. Τα 90α γενέθλια του συλλόγου είναι παγκοσμίο θέμα και δεν θα μπορούσε να μην είναι και στο Σικάγο! Η Σχολή του Ολυμπιακού στο Ιλινόις που εδώ και χρόνια μαθαίνει ποδόσφαιρο στους Αμερικανούς, στους Λατίνους και στους Έλληνες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *