Εκατομμύρια πλαστά φάρμακα κατάσχεσε η Interpol

Εκατομμύρια συσκευασίες πλαστών φαρμάκων κατάσχεσε η Interpol.  Στην επιχείρηση Pangea X έλαβαν μέρος 197 αστυνομικοί, τελωνειακοί και υγειονομικοί υπάλληλοι από 123 χώρες και κατασχέθηκαν 25 εκατομμύρια παράνομα και παραποιημένα φάρμακα.

Επίσης, έκλεισαν 3.584 site, ενώ ανεστάλησαν πάνω από 3.000 ηλεκτρονικές διαφημίσεις για παράνομες δραστικές ουσίες. Στο πλαίσιο της επιχείρησης έγιναν 400 συλλήψεις, παγκοσμίως, ενώ η αξία των δυνητικά επικίνδυνων σκευασμάτων ξεπερνά τα 51 εκατομμύρια δολάρια.

Μεταξύ των παρανόμων και πλαστών φαρμάκων που κατασχέθηκαν ήταν συμπληρώματα διατροφής, αναλγητικά, φάρμακα για την επιληψία, χάπια για τη στυτική δυσλειτουργία, αντιψυχωσικά και προϊόντα διατροφής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΗΠΑ: Χιλιάδες μαθητές κατά Τραμπ… “Δεν είναι ο πρόεδρος μου”

Εγκατέλειψαν τα θρανία και για δεύτερη εβδομάδα διαδηλώνουν στους δρόμους κατά της προεδρικής εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ. Με το σύνθημα “Δεν είναι ο πρόεδρος μου,”  σε πολλές αμερικανικές πόλεις οι διαδηλώσεις συνεχίζονται αμείωτες . Ο Τραμπ βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής, σχετικά με την επιλογή του συντηρητικού Στίβεν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *