Εκδηλώσεις από το Ίδρυμα Ελισάβετ Σιαφλά Μπαλόγλου

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος “ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΙΑΦΛΑ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ” διοργανώνουν την εκδήλωση βράβευσης των αριστούχων μαθητών της τρίτης Λυκείου Δήμου Πειραιά και Ανατολικής Αιγιαλείας, σχολικής περιόδου 2018 – 2019.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη και ώρα 8:00 μ.μ. στην αίθουσα Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη του Πειραϊκού Συνδέσμου, Καραϊσκου 104 Πειραιάς, 2ος όροφος.

Στη συνέχεια η βραδιά θα περιλαμβάνει την απονομή βραβείων του 2ου Ποιητικού Διαγωνισμού του Ιδρύματος έτους 2019 σε συνδυασμό με την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Οικονομολόγου, Ποιητή και Προέδρου του Ιδρύματος Γεωργίου Β. Σιαφλά “Στην Αβέβαιη Νύκτα”.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2020.

Η παρουσίαση της εκδήλωσης θα γίνει από την κ. Λίζα Μανιάδη.

Στο πιάνο θα κρατήσει συντροφιά στους παρευρισκόμενους με τη μουσική του ο κ. Μιχάλης Σαντοριναίος και στις απαγγελίες και τα τραγούδια θα είναι η κ. Ελένη Μπατσούλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Κυριακή στην Αττική οι «Πράσινες πολιτιστικές διαδρομές»

Πλήθος πολιτιστικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων  θα πραγματοποιηθούν έως την Κυριακή 4 Μαΐου με είσοδο ελεύθερη σε 29 νομούς της επικράτειας. Οι «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» σχεδιάστηκαν και φέτος από τη Διεύθυνση Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στο πλαίσιο της συμμετοχής στο Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την[…]

Περισσότερα »

Φεστιβάλ Αθηνών γιορτάζει εφέτος τα… 60 του χρόνια

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Το φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου γιορτάζει φέτος τα 60 του χρόνια μ΄ένα τρίμηνο πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που ξεκινάει 31 Μαιου, με το έργο του Ροίδη “Πάπισσα Ιωάννα”(επανάληψη) κι ολοκληρώνεται στις 31 Αυγούστου. Οι σκηνοθέτες που θα συζητηθούν -Ο Τόμας Οστερμάγιερ που θα παρουσιάσει τις “Μικρές Αλεπούδες” της[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *