Εκδήλωση κατά της επέκτασης του Σταθμού κρουαζιέρας στην Πειραϊκή

Τη δεύτερη λαϊκή συνέλευση – εκδήλωση ενάντια στα σχέδια για την επέκταση του λιμένα κρουαζιέρας στην Πειραϊκή, διοργανώνουν οι κινήσεις «Ενεργοί Πολίτες της Πειραϊκής»  και «Λιμάνι φιλικό στην πόλη!», στις 7 μ.μ., στο προαύλιο του 54ου Δημοτικού  Σχολείου Πειραιά, επί της Ακτής Θεμιστοκλέους 330.

Στην  πρώτη λαϊκή συνέλευση, που έγινε στον ίδιο χώρο με μεγάλη ανταπόκριση, ενημερώθηκαν οι πολίτες για την επαπειλούμενη επέκταση, ενώ έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα περισσότερες από 5.000 υπογραφές κατοίκων που ζητούν να μη γίνει αυτό το καταστροφικό για την Πειραϊκή περιττό φαραωνικό έργο.

Στη δεύτερη συνέλευση – εκδήλωση έχουν κληθεί ειδικοί επιστήμονες να εκθέσουν τις συνέπειες του παραπάνω έργου στη ζωή της πόλης και των πολιτών.

Μιλώντας στο Κανάλι Ένα και τον Θοδωρή Ασβεστόπουλο εκ μέρους των «Ενεργών Πολιτών της Πειραϊκής», ο κ. Παύλος Τριανταφύλλου έκανε λόγο για ένα έργο – έκτρωμα το οποίο είναι αχρείαστο. Όπως υποστήριξε μάλιστα, «αν πέσει έστω και ένα λιθαράκι στην Πειραϊκή για να γίνει αυτός ο προβλήτας θα δώσει δικαίωμα να γίνει και μία δεύτερη φάση επέκτασης του λιμανιού».

Οι δηλώσεις του κ. Παύλου Τριανταφύλλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δούρου: Επιλέξαμε να δράσουμε πολιτικά υπεύθυνα, οικονομικά αξιόπιστα, κοινωνικά ευαίσθητα

H επείγουσα αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, είναι στις βασικές προτεραιότητές της Περιφέρειας, τόνισε κατά την ομιλία της σχετικά με τον προϋπολογισμό του 2015 η Ρένα Δούρου. Το θέμα του προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2015 συζητήθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου. Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου,[…]

Περισσότερα »

Συνεδριάζει την Δευτέρα 9/10 το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

Συνεδριάζει την Δευτέρα 9-10  στις 16:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: Επικύρωση πρακτικών των συνεδριάσεων Δ.Σ.: 27ης, 28ης, 29ης, 30ης, 31ης, 32ης  έτους 2016. Ανακοίνωση του προϋπολογισμού έτους 2018 του “ΑΣΥΛΟΥ ΠΕΝΗΤΩΝ ΒΑΣ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΡΩΘΙΕΡΕΩΣ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ” ΘΕΜΑ 1ο: «Μερική αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *