Εκδήλωση κατά της επέκτασης του Σταθμού κρουαζιέρας στην Πειραϊκή

Τη δεύτερη λαϊκή συνέλευση – εκδήλωση ενάντια στα σχέδια για την επέκταση του λιμένα κρουαζιέρας στην Πειραϊκή, διοργανώνουν οι κινήσεις «Ενεργοί Πολίτες της Πειραϊκής»  και «Λιμάνι φιλικό στην πόλη!», στις 7 μ.μ., στο προαύλιο του 54ου Δημοτικού  Σχολείου Πειραιά, επί της Ακτής Θεμιστοκλέους 330.

Στην  πρώτη λαϊκή συνέλευση, που έγινε στον ίδιο χώρο με μεγάλη ανταπόκριση, ενημερώθηκαν οι πολίτες για την επαπειλούμενη επέκταση, ενώ έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα περισσότερες από 5.000 υπογραφές κατοίκων που ζητούν να μη γίνει αυτό το καταστροφικό για την Πειραϊκή περιττό φαραωνικό έργο.

Στη δεύτερη συνέλευση – εκδήλωση έχουν κληθεί ειδικοί επιστήμονες να εκθέσουν τις συνέπειες του παραπάνω έργου στη ζωή της πόλης και των πολιτών.

Μιλώντας στο Κανάλι Ένα και τον Θοδωρή Ασβεστόπουλο εκ μέρους των «Ενεργών Πολιτών της Πειραϊκής», ο κ. Παύλος Τριανταφύλλου έκανε λόγο για ένα έργο – έκτρωμα το οποίο είναι αχρείαστο. Όπως υποστήριξε μάλιστα, «αν πέσει έστω και ένα λιθαράκι στην Πειραϊκή για να γίνει αυτός ο προβλήτας θα δώσει δικαίωμα να γίνει και μία δεύτερη φάση επέκτασης του λιμανιού».

Οι δηλώσεις του κ. Παύλου Τριανταφύλλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ν. Μανεσιώτης: Στο τέλος του 2020 η νέα αγορά τροφίμων στον Πειραιά

Tης Κωνσταντίνας Πετούση… Μία σύγχρονη και μοντέρνα αγορά τροφίμων, στο παλιό αμαξοστάσιο των πράσινων λεωφορείων στην πλατεία Ιπποδαμείας, σχεδιάζουν οι φορείς του Πειραιά, η οποία -όπως εκτιμούν- θα αποτελέσει πόλο έλξης επισκεπτών αλλά και τουριστών. «Δεν γίνεται μία πόλη-λιμάνι να μην έχει δική της ψαραγορά ή μια αγορά τροφίμων που[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *