Εκδήλωση κατά της επέκτασης του Σταθμού κρουαζιέρας στην Πειραϊκή

Τη δεύτερη λαϊκή συνέλευση – εκδήλωση ενάντια στα σχέδια για την επέκταση του λιμένα κρουαζιέρας στην Πειραϊκή, διοργανώνουν οι κινήσεις «Ενεργοί Πολίτες της Πειραϊκής»  και «Λιμάνι φιλικό στην πόλη!», στις 7 μ.μ., στο προαύλιο του 54ου Δημοτικού  Σχολείου Πειραιά, επί της Ακτής Θεμιστοκλέους 330.

Στην  πρώτη λαϊκή συνέλευση, που έγινε στον ίδιο χώρο με μεγάλη ανταπόκριση, ενημερώθηκαν οι πολίτες για την επαπειλούμενη επέκταση, ενώ έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα περισσότερες από 5.000 υπογραφές κατοίκων που ζητούν να μη γίνει αυτό το καταστροφικό για την Πειραϊκή περιττό φαραωνικό έργο.

Στη δεύτερη συνέλευση – εκδήλωση έχουν κληθεί ειδικοί επιστήμονες να εκθέσουν τις συνέπειες του παραπάνω έργου στη ζωή της πόλης και των πολιτών.

Μιλώντας στο Κανάλι Ένα και τον Θοδωρή Ασβεστόπουλο εκ μέρους των «Ενεργών Πολιτών της Πειραϊκής», ο κ. Παύλος Τριανταφύλλου έκανε λόγο για ένα έργο – έκτρωμα το οποίο είναι αχρείαστο. Όπως υποστήριξε μάλιστα, «αν πέσει έστω και ένα λιθαράκι στην Πειραϊκή για να γίνει αυτός ο προβλήτας θα δώσει δικαίωμα να γίνει και μία δεύτερη φάση επέκτασης του λιμανιού».

Οι δηλώσεις του κ. Παύλου Τριανταφύλλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Μώραλης: 80 εκατ. σε αναπλάσεις – κοινωνικές παρεμβάσεις – επιχειρηματικότητα

“80 εκ. ευρώ θα πιστωθούν στον λογαριασμό του Δήμου Πειραιά από τον Σεπτέμβριο. Θα ανήκουν πλέον στον Δήμο Πειραιά προκειμένου να κάνει μια σειρά έργων” Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε  συνέντευξη του στον Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm

Περισσότερα »

Δ. Πειραιά: Συνάντηση για τo καλοκαιρινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών

Με μεγάλη συμμετοχή γονέων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά, η ενημερωτική συγκέντρωση της ΚΟ.Δ.Ε.Π. για τo καλοκαιρινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών 6-14 ετών, παρουσία του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και της Προέδρου της ΚΟ.Δ.Ε.Π Κορίνας Λαουλάκου. Το πρόγραμμα, το οποίο θα διεξαχθεί σε τρία δεκαήμερα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *