Εκδήλωση κατά της επέκτασης του Σταθμού κρουαζιέρας στην Πειραϊκή

Τη δεύτερη λαϊκή συνέλευση – εκδήλωση ενάντια στα σχέδια για την επέκταση του λιμένα κρουαζιέρας στην Πειραϊκή, διοργανώνουν οι κινήσεις «Ενεργοί Πολίτες της Πειραϊκής»  και «Λιμάνι φιλικό στην πόλη!», στις 7 μ.μ., στο προαύλιο του 54ου Δημοτικού  Σχολείου Πειραιά, επί της Ακτής Θεμιστοκλέους 330.

Στην  πρώτη λαϊκή συνέλευση, που έγινε στον ίδιο χώρο με μεγάλη ανταπόκριση, ενημερώθηκαν οι πολίτες για την επαπειλούμενη επέκταση, ενώ έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα περισσότερες από 5.000 υπογραφές κατοίκων που ζητούν να μη γίνει αυτό το καταστροφικό για την Πειραϊκή περιττό φαραωνικό έργο.

Στη δεύτερη συνέλευση – εκδήλωση έχουν κληθεί ειδικοί επιστήμονες να εκθέσουν τις συνέπειες του παραπάνω έργου στη ζωή της πόλης και των πολιτών.

Μιλώντας στο Κανάλι Ένα και τον Θοδωρή Ασβεστόπουλο εκ μέρους των «Ενεργών Πολιτών της Πειραϊκής», ο κ. Παύλος Τριανταφύλλου έκανε λόγο για ένα έργο – έκτρωμα το οποίο είναι αχρείαστο. Όπως υποστήριξε μάλιστα, «αν πέσει έστω και ένα λιθαράκι στην Πειραϊκή για να γίνει αυτός ο προβλήτας θα δώσει δικαίωμα να γίνει και μία δεύτερη φάση επέκτασης του λιμανιού».

Οι δηλώσεις του κ. Παύλου Τριανταφύλλου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μιχαλολιάκος: Να αφήσουμε τους Πειραιώτες ανεμπόδιστους και ελεύθερους

«Ας αφήσουμε τους πολίτες ανενόχλητους, ανεπηρέαστους, ανεμπόδιστους και ελεύθερους την επόμενη Κυριακή, χωρίς παρουσία ανθρώπων ξένων προς τον Πειραιά» ήταν η παρότρυνση του Βασίλη Μιχαλολιάκου εν όψει του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Μιλώντας στον Αντ1 ο δήμαρχος Πειραιά συνέχισε την κατά μέτωπον επίθεση στον συνυποψήφιό του Γιάννη Μώραλη εστιάζοντας[…]

Περισσότερα »

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, λόγω της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, διοργανώνει εκδήλωση Συλλογής Σχολικών Ειδών για μαθητές ωφελούμενων οικογενειών και του προγράμματος Διδακτική

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *