Εκδρομή των Κέντρων Αγάπης & Αλληλεγγύης του Δ. Πειραιά στο Σοφικό

Πραγματοποιήθηκε χθες για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η εκδρομή που οργάνωσε  ο Δήμος Πειραιά στο Σοφικό Κορινθίας δωρεάν για τα μέλη  των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, στην οποία παρευρέθηκε ο  Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης.

Περισσότερα από 600 μέλη 5 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, φιλοξενήθηκαν στο «Ράντζο», όπου απόλαυσαν,  μεταξύ άλλων, πλούσιο γεύμα και ψυχαγωγήθηκαν με ζωντανή μουσική, χόρεψαν, τραγούδησαν και συμμετείχαν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσει την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019  άλλη μια εκδρομή για τα μέλη των υπόλοιπων 6 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Η εκδρομή στο Σοφικό Κορινθίας, πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του   κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, στον χαιρετισμό του, μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη. Ο κ. Αγραπίδης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη στήριξη που έδωσαν στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, σημειώνοντας ότι ήταν τεράστια επιτυχία για το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», για τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη και πολύ περισσότερο για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός  κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος – όπως είπε – έσπασε όλα τα ρεκόρ, συγκεντρώνοντας πάνω από 17.000 ψήφους. Όπως  επεσήμανε ο κ. Μαρινάκης άξιζε αυτή την επιβράβευση διότι στην ουσία σε αυτόν οφείλεται η δημιουργία ολόκληρου του συνδυασμού.

Επίσης, πρόσθεσε, ότι ήταν τεράστια επιτυχία και για τον ίδιο η εκλογή του ως δεύτερου δημοτικού συμβούλου μετά τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.  Αυτήν την επιτυχία –  όπως είπε – την οφείλει και στα  μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης. Θεώρησε την ψήφο εκείνη μία μεγάλη τιμή διότι – όπως σημείωσε –  δεν έκανε προεκλογικό αγώνα. Τόνισε ότι η ψήφος αυτή είναι καθαρά ψήφος αγάπης και στήριξης προς το πρόσωπό του, για την προσπάθεια που κάνει για τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης.

Ο κ. Αγραπίδης δήλωσε ότι νιώθει  χαρά που δουλεύει για τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, λέγοντας πως τηρεί την υπόσχεσή του για τη συνέχιση του  έργου που άρχισε, κάνοντας τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά τα καλύτερα της χώρας. Και πρέπει – όπως είπε – από τώρα και μετά να διατηρήσουμε  αυτή τη θέση, να παραμείνουν δηλαδή τα καλύτερα της χώρας. Τέλος, ευχήθηκε να συνεχιστούν οι προσπάθειες κι  η δουλειά που γίνεται με το ίδιο πάθος και με την ίδια ορμή,  να είναι όλοι  αγαπημένοι σαν μια οικογένεια, να περνάνε ζεστά, δημιουργικά και πιο χαρούμενα, δηλώνοντας  ότι θα είναι πάντα κοντά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πειραιάς γιόρτασε τα κούλουμα με “τρελό” κέφι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για την Καθαρά Δευτέρα στο 1ο Λύκειο Καλλίπολης, στο Ε1 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης και στο 10ο Λύκειο Πειραιά. Από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου γιόρτασε τα Κούλουμα με παραδοσιακή μουσική, σαρακοστιανά εδέσματα, ποτά, χορευτικά, κ.α. Στο 1ο Λύκειο Καλλίπολης ο[…]

Περισσότερα »

Γ. Πατούλης: Δε θα ανεχθούμε να είναι η Αυτοδιοίκηση το εύκολο θύμα των δημοσιονομικών περικοπών

Το μήνυμα ότι η ΚΕΔΕ δε θα  ανεχθεί περεταίρω μείωση των εσόδων της έστειλε ο Γ. Πατούλης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της. Σχετικά με το θέμα της αναζωπύρωσης των  προσφυγικών ροών, αποφασίστηκε να υπάρξει συνάντηση με τους αρμόδιους επιτρόπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα τα οποία[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *