Έκθεση παλαιών αυτοκινήτων στο Δήμο Ν. Φιλαδελφείας

Έκθεση παλαιών αυτοκινήτων για 4η συνεχή χρονιά,  διοργανώνουν την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στις 10.00, ο Δήμος Ν. Φιλαδελφείας – Ν. Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τη ΦΙΛ.Π.Α. (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου).

Η διοργάνωση γίνεται με σκοπό την  προβολή του κλασσικού αυτοκινήτου ως αντικείμενο ιδιαίτερης πολιτιστικής σημασίας και μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, στα πλαίσια των προγραμμάτων Μαζικής Άθλησης και των Αθλητικών Διοργανώσεων -Εκδηλώσεων του έτους 2019.  Για πρώτη φορά φέτος τα αυτοκίνητα –αντίκες θα κάνουν και  κυκλική διαδρομή μέσα στην πόλη.

Η κυκλική διαδρομή

Εκκίνηση Δεκελείας στο ύψος της πλατείας Ελ. Βενιζέλου (προς Νέα Χαλκηδόνα), αριστερά Ειρήνης, αριστερά Σμύρνης, αριστερά Προύσσης τερματισμός επί της οδού Δεκελείας στο ύψος της πλατείας Ελ. Βενιζέλου-Νέα Φιλαδέλφεια. Σε αυτή τη διαδρομή θα υπάρχει διακοπή κυκλοφορίαςαπό τις 8.00 έως τις 14.00.

Επίσης θα υπάρξει στάθμευση των παλαιών αυτοκινήτων στο δεξιό ρεύμα της Λ. Δεκελείας (προς Νέα Χαλκηδόνα) από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ν. Τρυπιά και Φωκών μέχρι και την πλατεία Ελ. Βενιζέλου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, την ομαλή διεξαγωγή της και την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων, θα γίνει  μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 421, 619,Β9, 755 και των τρόλεϊ 3 και 6, από τις 07.30 έως τις 13.30.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Mazda: Το 50/50 του Miata σε… ένα video

Η κατανομή βάρους είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην αποδοτικότητα κάθε οχήματος σε επίπεδα πρόσφυσης και χειρισμού και το απόλυτο αυτής, το 50/50 δηλαδή, επιτυγχάνεται δύσκολα ακόμη και στις πιο extreme κατασκευές.    Στην Mazda το έχουν καταφέρει στο νέο MX-5 που έρχεται υποσχόμενο όσο λίγα αυτοκίνητα τα τελευταία χρόνια να έχουν[…]

Περισσότερα »

Το πιο ισχυρό Forester για… λίγους

Η νέα δημιουργία της Subaru Tecnica International, της γνωστής μας STI, αφορά την αγορά της Ιαπωνίας και μάλιστα ένα περιορισμένο μέρος αυτής. Το Forester tS είναι διαθέσιμο για στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, με τη διαδικασία παραγγελιών να ολοκληρώνεται στις αρχές του προσεχούς Απριλίου. Αν δηλαδή μέχρι τότε δεν εξαντληθούν[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *