Ελ. Αυλωνίτου: Λυπάμαι για τις ατυχείς εκφράσεις μου κατά Μητσοτάκη

Τη λύπη της για τις «ατυχείς», όπως τις χαρακτηρίζει, εκφράσεις που χρησιμοποίησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, εκφράζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, με ανάρτησή της στο Facebook.

«Λυπάμαι βαθύτατα για τις ατυχείς εκφράσεις, που χρησιμοποιήθηκαν εκ μέρους μου σε τηλεοπτική εκπομπή, ως προς τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ο πολιτικός μου λόγος δεν συνάδει με τέτοια ρητορική, ακόμη και σε περιπτώσεις έντονης αντιπαράθεσης» έγραψε η κ. Αυλωνίτου.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρωινές αναφορές της κ. Αυλωνίτου προκάλεσαν την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, ενώ και ο ΣΥΡΙΖΑ τις αποδοκίμασε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στ. Θεοδωράκης: Βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ κυνηγούν φαντάσματα

Αιχμηρά σχολίασε την ερώτηση των βουλευτών της ΝΔ για το «τάμα» αλλά και την αντίστοιχη κίνηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το Ελληνικό, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, με ανάρτησή του στο Facebook. Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωράκης, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Το τάμα το ξέθαψαν τώρα (2017!) 16 βουλευτές της[…]

Περισσότερα »

Αλ. Τσίπρας: Πίσω μας τα μνημόνια σε έναν χρόνο

«Σε ένα χρόνο από σήμερα, θα κλείνουμε τα τρία χρόνια αλλά θα έχουμε ήδη αφήσει πίσω μας τα μνημόνια. Και θα έχουμε μπροστά μας έναν ακόμη χρόνο, το πιο δημιουργικό της θητείας μας, για να υλοποιήσουμε το σχέδιο μας για μια νέα Ελλάδα», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, σε δήλωσή του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *