Έλεγχοι ΕΦΕΤ σε σχολικά κυλικεία – Νηπιαγωγεία και B/Φ Σταθμούς

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί το ξεκίνημα διενέργειας ελέγχων στα σχολικά κυλικεία της ελληνικής επικράτειας από τα κλιμάκια του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων.

Με επείγον σήμα του ο ΕΦΕΤ ζητά από τις Περιφερειακές του υπηρεσίες ελέγχου τροφίμων τη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων προς τους μαθητές προϊόντων από τα σχολικά κυλικεία, τα νηπιαγωγεία και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Οι έλεγχοι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα εντατικοποιηθούν λαμβάνοντας υπόψη τόσο την ευαίσθητη ομάδα πληθυσμού, όσο και τα ευρήματα από τις επιθεωρήσεις των προηγούμενων ετών. Επίσης, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον έλεγχο των σχολικών κυλικείων όσον αφορά την τήρηση των υγειονομικών συνθηκών και τα είδη που μπορούν να τίθενται προς πώληση στα σχολεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που δρούσε στα νότια προάστια

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκανε κλοπές σε σπίτια πρακτορεία του ΟΠΑΠ και καταστήματα των νοτίων προαστίων, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στη Γλυφάδα, ένας 26χρονος Αλβανός και ένας 25χρονος Ρουμάνος, μέλη της σπείρας, την ώρα που αναζητείται ένας συνεργός τους. Τους δύο δράστες εντόπισαν αστυνομικοί της Άμεσης[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *