Ελένη Δήμου: Κωνσταντίνε ανήκεις σε όλους τους Έλληνες…

Βουλιαράτες – Αποστολή: Θοδωρής Ασβεστόπουλος

«Στο ματωμένο σώμα σου φαίνεται κατά πόσο γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα μας…»

Σαφές μήνυμα με κύριο αποδέκτη την αλβανική πολιτεία έστειλε από τους Βουλιαράτες Αργυροκάστρου, την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, κατά τον επικήδειο λόγο της για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, η γενική γραμματέας του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ελένη Δήμου.

«Κουραστήκαμε να σκοντάφτουμε στο αξίωμα της καλής γειτονίας με κουκουλώματα. Το πολύτιμο αλάβαστρο των ελληνο-αλβανικών σχέσεων οφείλουν να το κρατούν αράγιστο και οι δύο πλευρές όχι μόνο η μία», τόνισε.

«Το χέρι σου οπλίστηκε όχι για να αφαιρέσει ζωές αλλά για να προστατέψεις το ιερό σύμβολο της μεγάλης αγαπημένης σου, που είχες κάθε νόμιμο δικαίωμα να υψώνεις στον τόπο σου. Στο ματωμένο σώμα σου φαίνεται πόσο απέχει η θεωρεία από την πράξη στο κατά πόσο γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας», είπε η κυρία Δήμου, απευθυνόμενη στον νεκρό Κωνσταντίνο Κατσίφα την στιγμή του ενταφιασμού του.

Απόσπασμα από τον επικήδειο της γενικής γραμματέως του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ελένη Δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πεντόβολα… (Με τις ακτές πλυμμένες θάνατο)

Tης Γεωργίας Δαλιανά* Πεντόβολα Με το δάχτυλο στη σκανδάλη η αλλαγή του χρόνου σε ολόκληρη την Ευρώπη υπό το φόβο τρομοκρατικής Απειλής! Το Αδιανόητο όπου όλα ακέραια κρατιούνται. Ο φόβος που γνωρίζει τα βήματα μας με της θηλής τα βρύα στα χαμόσπιτα με της κλωστής τις σκοτεινές φτερούγες Η Τρομοκρατία[…]

Περισσότερα »

Κώστας Βατσκαλής ο νέος δήμαρχος του Darwin!

  Ο γεννημένος στην Κεφαλονιά και μεγαλωμένος στην Ηλιούπολη Κώστας Βατσκαλής τα κατάφερε, ο 57χρονος είχε διετέλεσει υπερυπουργός της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας και είχε εγκαταλείψει την πολιτική μετά από 13 χρόνια λέγοντας πως δεν έχει να δώσει κάτι άλλο. Επέστρεψε όμως και νίκησε τη Δημαρχία του Darwin!   Για πρώτη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *