Ελένη Δήμου: Κωνσταντίνε ανήκεις σε όλους τους Έλληνες…

Βουλιαράτες – Αποστολή: Θοδωρής Ασβεστόπουλος

«Στο ματωμένο σώμα σου φαίνεται κατά πόσο γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα μας…»

Σαφές μήνυμα με κύριο αποδέκτη την αλβανική πολιτεία έστειλε από τους Βουλιαράτες Αργυροκάστρου, την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, κατά τον επικήδειο λόγο της για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, η γενική γραμματέας του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ελένη Δήμου.

«Κουραστήκαμε να σκοντάφτουμε στο αξίωμα της καλής γειτονίας με κουκουλώματα. Το πολύτιμο αλάβαστρο των ελληνο-αλβανικών σχέσεων οφείλουν να το κρατούν αράγιστο και οι δύο πλευρές όχι μόνο η μία», τόνισε.

«Το χέρι σου οπλίστηκε όχι για να αφαιρέσει ζωές αλλά για να προστατέψεις το ιερό σύμβολο της μεγάλης αγαπημένης σου, που είχες κάθε νόμιμο δικαίωμα να υψώνεις στον τόπο σου. Στο ματωμένο σώμα σου φαίνεται πόσο απέχει η θεωρεία από την πράξη στο κατά πόσο γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας», είπε η κυρία Δήμου, απευθυνόμενη στον νεκρό Κωνσταντίνο Κατσίφα την στιγμή του ενταφιασμού του.

Απόσπασμα από τον επικήδειο της γενικής γραμματέως του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ελένη Δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζακ Κωστόπουλος: Οι ιστολογικές θα ρίξουν «φως» στην αίτια θανάτου

Αύριο, ή το αργότερο μέχρι την Τετάρτη το πρωί θα παραδοθεί το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών για τα αίτια θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από τα χτυπήματα που δέχτηκε στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος. Από πληροφορίες που προέρχονται από την ιατροδικαστική υπηρεσία, επιβεβαιώνονται όσα έχουν[…]

Περισσότερα »

Στη δημοσιότητα η απόφαση για το κοινωνικό μέρισμα 2018: Κριτήρια και δικαιούχοι

Από 200 έως 1.200 ευρώ θα κυμαίνεται τελικά το κοινωνικό μέρισμα που εκτιμάται πως θα λάβουν στις 14 Δεκεμβρίου περίπου 1,3 με 1,4 εκατ. νοικοκυριά, καθώς σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών ενώ τα εισοδηματικά κριτήρια να παραμένουν ίδια με τα περσινά, το ποσό[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *