Ελένη Δήμου: Κωνσταντίνε ανήκεις σε όλους τους Έλληνες…

Βουλιαράτες – Αποστολή: Θοδωρής Ασβεστόπουλος

«Στο ματωμένο σώμα σου φαίνεται κατά πόσο γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα μας…»

Σαφές μήνυμα με κύριο αποδέκτη την αλβανική πολιτεία έστειλε από τους Βουλιαράτες Αργυροκάστρου, την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, κατά τον επικήδειο λόγο της για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, η γενική γραμματέας του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ελένη Δήμου.

«Κουραστήκαμε να σκοντάφτουμε στο αξίωμα της καλής γειτονίας με κουκουλώματα. Το πολύτιμο αλάβαστρο των ελληνο-αλβανικών σχέσεων οφείλουν να το κρατούν αράγιστο και οι δύο πλευρές όχι μόνο η μία», τόνισε.

«Το χέρι σου οπλίστηκε όχι για να αφαιρέσει ζωές αλλά για να προστατέψεις το ιερό σύμβολο της μεγάλης αγαπημένης σου, που είχες κάθε νόμιμο δικαίωμα να υψώνεις στον τόπο σου. Στο ματωμένο σώμα σου φαίνεται πόσο απέχει η θεωρεία από την πράξη στο κατά πόσο γίνονται σεβαστά τα δικαιώματα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας», είπε η κυρία Δήμου, απευθυνόμενη στον νεκρό Κωνσταντίνο Κατσίφα την στιγμή του ενταφιασμού του.

Απόσπασμα από τον επικήδειο της γενικής γραμματέως του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Ελένη Δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Tι πρέπει να γνωρίζουμε για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Ξεπέρασαν τα 5,7 εκατομμύρια ευρώ οι πωλήσεις ηλεκτρονικού εισιτηρίου έως και τον Αύγουστο στο πλαίσιο της σταδιακής κατάργησης του χάρτινου εισιτηρίου. Τα νέα «έξυπνα» εισιτήρια του ΟΑΣΑ αποτελούνται από το ηλεκτρονικό εισιτήριο (ΑΤΗ.ΕΝΑ Ticket) και την απρόσωπη και προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα (απρόσωπη ATH.ENA Card). Το ηλεκτρονικό εισιτήριο (ΑΤΗ.ΕΝΑ Ticket) και η[…]

Περισσότερα »

Ομάδα εργασίας για τον εκσυγχρονισμό του λιμενικού συστήματος

Ομάδα εργασίας, με στόχο την κατάθεση προτάσεων για την αναδιοργάνωση και τον εκσυγχρονισμό του συστήματος λιμενικής διακυβέρνησης, συγκροτήθηκε με απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλή. Η ομάδα, στην οποία θα συμμετέχουν και στελέχη του υπουργείου Εσωτερικών, θα διαβουλευτεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να διαμορφώσει το τελικό πλαίσιο προτάσεων[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *