Ελεύθερη η διέλευση από τους σταθμούς διοδίων έως τα μεσάνυχτα

Ελεύθερη θα είναι έως τα μεσάνυχτα η διέλευση Ε.Ι.Χ. και δίκυκλων οχημάτων (κατηγορίες 1 και 2) από τους σταθμούς διοδίων στο σημερινό β’ γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών.

Σύμφωνα με σχετική απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις των ψηφοφόρων στις σημερινές περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, η διέλευση από τους σταθμούς διοδίων της χώρας θα είναι ελεύθερη έως τα μεσάνυχτα (00:00) της Κυριακής 2ας Ιουνίου.

Ειδικότερα, στο διάστημα που ορίζει η απόφαση του υπουργείου Μεταφορών, χωρίς διόδια πραγματοποιούνται οι διελεύσεις Ε.Ι.Χ. και δίκυκλων οχημάτων (κατηγορίες 1 και 2) στους εξής οδικούς άξονες:

Αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Παράκαμψη Πάτρας (Ολυμπία Οδός)

Γέφυρα Ρίου -Αντιρρίου
Αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη (Μορέας)
Αυτοκινητόδρομος Ιόνια Οδός και τμήμα ΠΑΘΕ Μεταμόρφωση – Σκάρφεια
Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδος και τμήμα ΠΑΘΕ Σκάρφεια – Ράχες
Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ( Ράχες– Κλειδί)
Εγνατία Οδός
Αττική Οδός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Aντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων στον Πειραιά

Έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων έχει λάβει η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά σε συνεργασία με τους Δήμους Πειραιά, Νίκαιας- Ρέντη, Περάματος, Κερατσινίου- Δραπετσώνας και Κορυδαλλού. Ο στόχος των μέτρων είναι αφενός μεν να υπάρχει θερμαινόμενος χώρος για την φιλοξενία αστέγων και άλλων συμπολιτών, που έχουν ανάγκη και[…]

Περισσότερα »

«Οι κρεμάστρες αλληλεγγύης» σε όλο και περισσότερους Δήμους

Του Χρήστου Παπαδόπουλου… Μια κοινωνική ιδέα, εμπνευσμένη από την εικαστικό Ελένη Πολυχρονάτου, «οι κρεμάστρες αλληλεγγύης» έχει αρχίζει κι επεκτείνεται σε όλο και περισσότερους δήμους ανά την Ελλάδα. Με τις κρεμάστρες αλληλεγγύης οι πολίτες μπορούν να αφήνουν τρόφιμα, ρουχισμό και, γενικά, οποιαδήποτε υλικά αγαθά θέλουν σε έργα τέχνης στο δρόμο τα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *